słuchajcie, może spotkajmy się ok 13chodzi o to że częśc z nas ma kawałek do przejechania. coraz szybciej robi się ciemno i zanim dobrze się rozsiądziemy to trzeba będzie wracać do domu. im szybciej tym lepiej
![]()
słuchajcie, może spotkajmy się ok 13chodzi o to że częśc z nas ma kawałek do przejechania. coraz szybciej robi się ciemno i zanim dobrze się rozsiądziemy to trzeba będzie wracać do domu. im szybciej tym lepiej
![]()
zdecydowanie za wcześnie. Ja mogę koło 13 dopiero z Rybnika wyjechać :/
dopisać do listy proszę
hehe no taki msciwy to nie jeste znowu,ale brakuje mi krakowa bo kiedys bywałem tam co tydzień i wasza ekipa teź jest fajowa.A jak jeszcze dopisze ekipa ze ślaska to juz będzie jazda. Pozdrawiam.
---------- Post dodany o godzinie 20:18 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:16 ----------
jestem za. Każdy kolejny dzień jest o 5 minut krótszy więc nie ma co zwlekać na popołudnie a pozatym jak Aniucha ma w nocy film nakręcic heheh? chyba że kolejny dreszczowiec w stylu blair witch project heheh
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
zdecydowanie za wcześnie. Ja mogę koło 13 dopiero z Rybnika wyjechać :/
Trudno poutek dojedziesz,już teroz było za pózno,ledwie sie grill rozjarał,a tu ciemno i trza sie zwijać.
dokładnie
najwyżej płotka zadzwonisz i podamy namiary kaj my som i dojedziesz na gotowe
a z resztą co jo tu pisza jak mnie i tak nie bydziejak zwykle
doookladnie, lepiej się wcześniej spotkaćtylko teraz, ekipa krakowska - gdzie lecimy po spotkaniu sie ? pomysły ?
Today we are living our future memories..
Ale to wkońcu 10 października w sobote, tak?;]
tak :] 10-tego o 13-tej
wiem że to oczywiste ale takie info. dla wtajemniczonychproszę pamiętać o miętusach
![]()