Napisał
pitercvc
panowie mam pytanie ? mam alfe 156 sedan 98r. radio kenwood kdcw 707 i glosniki hertz ktore dostalem od brata ktory zlikwidowal sklep z car-audio i wyjechal pracowac do GB bo w naszym pieknym kraju ledwie wiazal koniec z koncem ale do czego zmierzam ,w drzwiach juz wymienilem glosniki (wszystkie 6 sztuk) efekt jest powalajacy nic nie robilem tylko zamienilem fabryczne na te hertz-e normalnie jest super tylko za malo basu a sopran kruszy szkliwo na zebach i mam od niego glosniki tej samej firmy 6/9 ktore by pasowaly w tylna pulke ale nie znalazlem tam przewodow fabrycznych ktore ida od radia i teraz chcialem zapytac czy powinny gdzies byc czy np.w mojej wersji trzeba bedzie ciagnac nowe przewody od radia ,czy moze gdzies jest jakas kostka w ktora trzeba sie wpiac czy moze trzeba sie podlaczyc pod te kable ktore ida do drzwi ,nie zalezy mi na jakims pozadnym basie ale chcialbym zeby te w pulce zagraly bo z kolei mlodszy brat taki zestaw zamontowal sobie w vektrze i wedlug mnie nie trzeba zadnych wooferow i tak bas jest gleboki a zarazem czysty