kurcze dobrze byłoby abyś sprawdził też stabilizator, łączniki to nie wszystko... trzymam kciuki
kurcze dobrze byłoby abyś sprawdził też stabilizator, łączniki to nie wszystko... trzymam kciuki
nie no mając na myśli stabilizator to właśnie chodziło mi o wymianę nie tyle samego stabilizatora co właśnie tych gum. Jak powiedzieli mi w Irbisie we Wrocławiu, producent nie przewidział wymiany samych gum tylko całości a to niestety kosztuje, ale za chwilę dodał, że Polak potrafi ...![]()
Właściwie pierwsza wersja była taka że będę kupował na wiosnę, ale w pewnym momencie uznałem że nie będę tyle czekał i kupię teraz tego przed liftem, ale jednak po dłuższym zastanowieniu i obejrzeniu kilku sztuk uznałem że poczekam do wiosny i jednak kupię to co chciałem od początku, a więc po lifcie środka a przed liftem zewnątrz.
Druga kwestia jest taka że na razie mam czym jeździć, chociaż muszę przyznać że nie czerpię już takiej przyjemności z jazdy jak kiedyś, ale jestem pewien że to się zmieni po zakupie Alfy
Ostatnio edytowane przez lukash ; 17-11-2010 o 00:06
Panowie, co tu taka cisza nastała?![]()
w ten weekendzik byłem na zlocie...
wpadajcie na spoty do Częstochowy! macie blisko (15 min drogi)..![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW