Hej ludziska dzięki za spotkanie, nawet się nie spodziewałem, że tak się spot rozkręciDzięki organizatorom, Oli i Rafałowi za namówienie wszystkich do tego spotkania. Teraz musimu zrobić z tego jakąś cykliczną imprezę.
Hej ludziska dzięki za spotkanie, nawet się nie spodziewałem, że tak się spot rozkręciDzięki organizatorom, Oli i Rafałowi za namówienie wszystkich do tego spotkania. Teraz musimu zrobić z tego jakąś cykliczną imprezę.
Hej wszystkim, mam nadzieję że to w miarę szybko powtórzymy ( tym razem z grillem). Pozdrowienia dla organizatorów i całej ekipy.
Jo czaja jak moga kedy bydzie jakiś spocik, a tu kole nosa mi to przeleciało... no porażka... Jestech załomany![]()
ja tez wszystkim dziekuje za spedzenie czasu w milym towarzystwie. mysle ze do niedlugiego zobaczenia![]()
jo tysz dziękuja wszystkimmom nadzieja że szybko sie zaś spotkomy
Dziękuje kochani że przybyliście do Tychów w tak licznym gronie. Byłam z Rafim zaskoczona na maxaSuupperrr zlocik, ekstra ludzie, a o brykach już nie wspomnę mmm.... marzenie
. Jeśli chodzi o fotki to postaram się jeszcze dzisiaj wrzucić je na neta i podam wam wtedy link. Z filmikiem potrwa troche dłużej ale na pewno będzie na YouTube. Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia na następnym spocie
. Ps. Zajefajne to zamiesznie było w całych Tychach
.Buziaki
Bylem na pare min. i zaluje ze nie moglem zostac z wami dluzej ale liczy sie ze sie przywitalem i troche zamieszania swoja osoba zrobilem heee 3majta sie ramy bo zapie...... rniczamy pozdr. all![]()
Kilka moich zdięć ze zlotu
https://picasaweb.google.com/lesio80...eat=directlink
czekam na wasze i pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez lesio80 ; 24-07-2011 o 20:35
lesio link nie bangla,odblokuj dostęp
Już gra i bangla bangla![]()