Lepiej je wymień ja masz w nich dziury, a nie maskuj plastikiem...
Lepiej je wymień ja masz w nich dziury, a nie maskuj plastikiem...
nie mam dziur, ale widac ze to dlugo nie wytrzyma... i nie chce tego robic na "odwal sie" sie ze zakryje i niech leci dalej, chce to oczyscic i zakonserwowac w taki sposob zeby przyszly wlasciciel nie klnal gdy je zdejmie a bedzie mial ochote zalozyc oryginalne... i to nie jest tylko moje zdanie, ale i zaufanego lakiernika
Kup z AutoDs od kolegi z forum, a nie takie badziewie.. Ewentualnie Sportpackowe nakładki, najlepsze do serii. Niedawno na bazarze widziałem, a jak nie znajdziesz, to się zgłoś do mnie, to Ci załatwię takie.
147 2001, 1.6 105 KM- była
156 2003, 2.0 JTS 166 KM- była
156 2003, 2.5 V6 192 KM- była... ehh..
156 2005 1.9 JTD~`160 KM była
159 2006 1.9 JTD- była
159 2005 1.9 Distinictive- była..
156 2003 2.0 TS+LPG- była
156 2003 2,5 V6- była..
156 FL 2005 1.9 jtd- była
166 FL 2005 2,4 jtd - była
Alfa Romeo Crosswagon - był..
156 FL 3.0 V6 - była
Brera Tbi 2010 - jest
Najlepsze auto na świecie - służbowe - jest
a ktore lepsze? sportpack, czy te z ds'a?
Jeśli zderzaki przód i tył seria to lepiej sportpack.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
no wlasnie seria... tak ogladam te progi z ds'a, ale chyba seria sportpack bedzie lepsza
Jak Cię nie stać na pełny sportpack to odpuść sobie bo to takie podcieranie du.y szkłem..
Ni to dobrze ni to źle.. Seria to seria no chyba ,że lubisz jak ktoś stojący obok na światłach pomyśli sobie ,że jakiś wieśmak na laminacie się lansuje..
Albo idziesz na całość tzn. pełny sportpack ,albo robisz z siebie wieśniaka ni to za szybkiego ni to za wściekłego..
Serii nie oszukasz zawsze będzie widać ,że to nie to...
A co oprócz progów i terenowego zawiasu odróżnia zewnętrznie sportpack od serii??? Przecież gość chce założyć progi tylko na dodatek sportpackowe są delikatne i nie walą po oczach jak jakiś laminaty z allegro. Z tą wsią to bym zrozumiał jakby założył ławkę z parku na tył i pług do sniegu na przód. Zakładaj chłopie sportpackowe a potem najwyżej sportowe spręzyny . Do -40mm producent uznaje gwarancje . Także wystarczy do seryjnych kupić springi i będziesz zewnętrznie miał full opcje.
no i tak zrobie, tylko musze zdobyc te sportpacki... a z tego co ogarniam to ciezko;/