gwarancje mam,a alternator robilem w tamtym roku bo mi padl(wymienilem mostek i regulator)-robil mi Janusz Jarosz
gwarancje mam,a alternator robilem w tamtym roku bo mi padl(wymienilem mostek i regulator)-robil mi Janusz Jarosz
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Dziś założony nowy komplecik świec
NGK 3żyłowe
oraz przepływka Bosch
Wczoraj zalana swieza oliwa do silnika
Nowy pasek rozrządu
Nowy pasek micro i wymienione łożysko na alternatorze![]()
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
Wymieniona osłona przegubu
Nowa żarówka od postojowych. Poprzednia osram blue tylko 6 mies. wytrzymała badziewie jakieś.
dokrecilem niedokrecony alternator po naprawie.Odebralem klubowe dywaniki-jeszcze nie zakladam
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Nie mogłem się powstrzymać przed "stjuningowaniem" mojej Belli 166
i postanowiłem ze zrobię z niej sportowe COPUEczyli AR 166coupe
bądź jak kto uważa poszedem bardziej w stronę Audi A7 sportback czyi sportowa limuzyna-coupe
Postęp widnieje na zdjęciach niżej
Załącznik 91012Załącznik 91013
Jakiś czas temu miałem spotkanie z diurwą. Efekt: ugięta fela, do wymiany łożysko i amortyzator (w sumie to dwa bo para od razu). Wahacze o dziwo ok. Dziś zamówiłem części - ponad 1000zł w sumie wyjdzie. Qrrrr...
U mnie wkrótce zacznie się impreza:
1.Jutro wymieniam termostat(Wahler), olej(Motul), wszystkie filtry(UFI)
2.Do końca tygodnia(jeśli sklep nie zawiedzie) wymieniam z tyłu klocki+tarcze(Ferodo, Textar), do tego nowy płyn hamulcowy DOT4(Ferodo).
3.Może jeszcze w tym miesiącu uda się zregenerować albo wymienić skrzynię biegów...
4.No i nowe opony wkrótce.
Także trochę mnie ta zabawa po kieszeni uderzy.
Uda się jedynie trochę zaoszczędzić na robocie, bo pierwsze dwa punkty robię sam
E: zapomniałem, jeszcze czujnik ciśnienia doładowania![]()
Ostatnio edytowane przez mat09 ; 08-04-2013 o 21:07
dzisiaj wymienione już całkowicie koła na letniejutro lub pojutrze myjnia i ogarnąć trochę w środku
![]()