Zmianowy weź lapka i kabel, bo musisz mi pokazać jak podłączyć ten mój szajs do Alfy!!
Dodano po 2 minutes:
Szot i Zmianowy to jutro kolejne focenie![]()
18:00
19:00
20:00
Zmianowy weź lapka i kabel, bo musisz mi pokazać jak podłączyć ten mój szajs do Alfy!!
Dodano po 2 minutes:
Szot i Zmianowy to jutro kolejne focenie![]()
Ostatnio edytowane przez Jaso ; 02-07-2014 o 19:45 Powód: Dodano
Brera Team Warsaw
Zrobie konkurs. Nagroda beda ramki
Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
ja bede miał moduł BT + torque pro na telefonie jakby ktoś chciał. No ja też bedę focił, mam lepszy aparat![]()
Jaso dobrze ze mowisz
Ale jutro nie zdążę nawoskowac wiec wez turbo szmatke![]()
Jak z rana nie rozłożę auta na części pierwze to wpadne pochałasować.![]()
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
To może i ja wpadnę... Nissanem NV200![]()
Tylko zostaw go gdzies daleko haha![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."