Strona 71 z 181 PierwszyPierwszy ... 21616263646566676869707172737475767778798081121171 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 701 do 710 z 1804

Temat: Co myślicie o chińskim radiu z odtwarzaczem DVD, GPS i DVB-T zamiast fabrycznego?

Użytkownik Embrion Avatar ghort
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 147 JTD, jest Brera TBI

Domyślnie

Cytat Napisał SimonV Zobacz post
    Kolego, działają z tym radyjkiem przyciski kierownicy? Gdzie je kupiłeś, alledrogo mówi że nie ma na stanie

Zastanawiałem się nad czymś takim (też z ChRL), tylko trochę cena odstrasza: http://allegro.pl/radio-nawigacja-al...506835593.html
    A nie lepeij zamówić coś takiego? http://www.aliexpress.com/store/prod...241611618.html
    Najlepiej zastąpi ori radio, bo kolor podobny, inne są czarne nie wiedzieć czemu.
    Miał ktoś ten model?

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Kielce
    Auto
    159, 1.9 8v 162 hp

Domyślnie

W koncu jakis konkret, ciekawe jak ma sie w praktyce to radyjko, ktos moze mial stycznosc? Nie doczytalem tylko czy ma opcje kamery cofania

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Użytkownik Romeo
    Auto
    159

Domyślnie

Zajebist..e choć szkoda, że ma tylko 5'' wyświetlacz, ale za to możliwości super!
    Na adroidzie to zabawka już rozszeżona o aplikacje jakie tylko chcemy
    Możliwość podpięcia kamery cofania
    Możliwość dokupienia kamerki przedniej "malutka" i podpięcie jako rejestrator jazdy, super!
    Podpięcie adaptera bluetoth OBD i wykorzystanie radia jako wyświetlacza
    Full jezyków menu
    Nie ma problemu z podłączeniem pod kierownice (przyciski)
    Super ale cena jest również wysoka

Użytkownik Maniak resoraków Avatar taczka464
    Mieszka w
    Ł
    Auto
    AR 159 1.9 8v + chip była , AR 159 TBI TI jest, Crosswagon + chip jest

Domyślnie

Cytat Napisał ghort Zobacz post
    A nie lepeij zamówić coś takiego? http://www.aliexpress.com/store/prod...241611618.html
    Najlepiej zastąpi ori radio, bo kolor podobny, inne są czarne nie wiedzieć czemu.
    Miał ktoś ten model?
    Jak ktoś nie potrzebuje tableta tylko radia do auta, zdecydowanie polecam tańsze z WIN CE. Teoretycznie słabsze od tego co podesłałeś linka, a i tak działa płynnie i szybciutko.Jeśli nie jesteś gadżeciarzem to wystarczające. Ja nawet połowy funkcji i możliwości tego radia nie wykorzystuje. Ma 2 minusy które mi doskwierają - brzydszy interfejs i brak możliwości instalacji aplikacji yanosik.

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    W drodze...

Domyślnie

Zastanawiam się po co w samochodzie radio z funkcjami jak komórka? Ja mam gms i komórkę i tyle wystarczy. Dawać w sumie 2 tysie za to ze i tak nie wykorzystamy tych funkcji a i tak na komórce lepiej się operuje wszystkim... No nie wiem

Użytkownik Maniak resoraków Avatar gennosuke
    Auto
    AR 156 1.9 JTD CF2, AR 156 1.8 TS CF2, AR 166 3.0V6 CF3

Domyślnie

Jak ktoś chce to czemu miałby nie kupić radia za 2 tyś
    marcinq24 tam jest wyświetlacz 6.2''

Użytkownik Maniak resoraków Avatar taczka464
    Mieszka w
    Ł
    Auto
    AR 159 1.9 8v + chip była , AR 159 TBI TI jest, Crosswagon + chip jest

Domyślnie

Ja osobiście przez pierwsze dwa tygodnie zbyt często witałem się z lewym pasem lub co gorsza poboczem w czasie jazdy. Nie oszukujmy się, to tak jak telefon/komputer siadasz coś sprawdzić na 2 minuty i wyłączasz po 20. Odwraca uwagę od rzeczywistości. A robiłem tylko i wyłącznie proste czynności związane z FM lub MP3. Teraz robię to bardziej intuicyjnie i na czuja. Powodzenia w opanowaniu rozbudowanego Androida i korzystania z niego w czasie jazdy. Na postoju już widzę jak się wszyscy bawią i obsługują - bo to miejsce i czas na takie rzeczy (tym bardziej że działa tylko na zapłonie- ale to do opanowania) - pozdrawiam !

ZBANOWANY Pirat drogowy
    Auto
    159 1,9 JTS + 146 1,6 TS

Domyślnie

Właśnie zamówiłem moduł Bluetooth, a to jest właśnie to, czego najbardziej brakowało mi w ori Radiu, czyli możliwości podłączenia telefonu - wcześniej zamówiłem sobie nawet w T-mobile - Tandem, ale to nie to, zbyt trzeba pilnować tego, która karta akurat jest aktywna.
    Tak więc ja, póki co, z wymiany radia rezygnuję

Użytkownik Embrion Avatar ghort
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 147 JTD, jest Brera TBI

Domyślnie

Cytat Napisał kaaamilp Zobacz post
    W koncu jakis konkret, ciekawe jak ma sie w praktyce to radyjko, ktos moze mial stycznosc? Nie doczytalem tylko czy ma opcje kamery cofania
    O którym piszesz?

Cytat Napisał taczka464 Zobacz post
    Jak ktoś nie potrzebuje tableta tylko radia do auta, zdecydowanie polecam tańsze z WIN CE. Teoretycznie słabsze od tego co podesłałeś linka, a i tak działa płynnie i szybciutko.Jeśli nie jesteś gadżeciarzem to wystarczające. Ja nawet połowy funkcji i możliwości tego radia nie wykorzystuje. Ma 2 minusy które mi doskwierają - brzydszy interfejs i brak możliwości instalacji aplikacji yanosik.
    No właśnie jestem gadżeciarzem Przede wszystkim Spotify, koniec z nagrywaniem płyt, nawigacja z duzym ekranem, Yanosik, Youtube w wolnej chwili jak czekasz na kogoś Także fajnie mieć taki kombajn w samochodzie.

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    W drodze...

Domyślnie

Cytat Napisał ghort Zobacz post
    O którym piszesz?

No właśnie jestem gadżeciarzem Przede wszystkim Spotify, koniec z nagrywaniem płyt, nawigacja z duzym ekranem, Yanosik, Youtube w wolnej chwili jak czekasz na kogoś Także fajnie mieć taki kombajn w samochodzie.

z tymże to akurat lepiej na komórce sie operuje...jakie by nie bylo..
    mam lg g4 to wiem