kurde serio? dalej krowę macasz???? przypierdzielasz się bo napisałem co widziałem na własne oczy??????????? nie wiem kolego czy rzeczywiście kupiłeś auto czy jesteś pracownikiem "komisu",bo ja zostałem tam obsłużony jak w komisie u Pana Zbysia... jutro odpisze na Twój wczorajszy post bo dzisiaj mi się normalnie nie chce! Tak włazisz w dupę Karlikowi, że aż żal... 1st czytaj ze zrozumieniem, później komentuj!!!!!! napisałem wyraźnie, że jeden z pracowników mówił o wycieku, a drugi że usunięto.... nawet rozmywali się w kwestii skrzynia/silnik.... Sorry, ale goście nie wiedzieli nawet co mają na placu...
- - - Updated - - -
Zanim zacznę pisać to pragnę nadmienić, że nie chce robić dobrej/złej reklamy żadnemu ze sprzedawców! Mieszkam, pracuje w Katowicach i nie jest w moim interesie zrobieniu komuś "pod górę". Nie czerpie żadnych korzyści ze sprzedaży aut! Zamieszczam na forum informację tylko i wyłącznie w dobrej wierze lub chęci pogłębienia własnej wiedzy!
Jeden wpis to nie serwis... ooo sorry jeszcze jeden blacharsko-lakierniczy...
Normalnie brawo TY! Ciekawe dlaczego dopiero po moim poście? Spocili się?
W 1 nie daje wiary na słowo bo przecież miałem dostać ekspertyzę z HYUNDAIa xD
co do 2... pewnie to wywnioskowałeś jeszcze na parkingu Karlika....
Hmm... Skąd kurde wiesz ile spędziłem czasu na to auto????????????? Śledzisz mnie czy co?????? Zaraz pójdę na paterze włączy alarm i kupie jeszcze 3 wilczury bo mam tylko jednego...
Napisałem tego posta na podstawie danych które przedstawił oryginalny komputer do diagnostyki Fiata z własnych obserwacji i mechanika który 15 lat przepracował w ASO Fiat+AR... na dzień napisania posta!
Napisałem szczerzę i otwarcie, że ja swoich funduszy nie chciałbym ulokować w tym aucie... Może zaryzykowałeś i się opłaciło... JA NIE POLECAŁEM i jeśli masz z tym problem to trudno! Raz napisałeś o mojej wypowiedzi "dywanikowej" i nie musisz wracać do tego przy każdym poście! Uważasz, że ludzie czytający ten wątek są idiotami i nie zrozumieli jednego Twoje posta i musisz powtarzać? Ktoś Cie o to prosił? Czy chcesz żeby ktoś wreszcie skomentował tą wypowiedz? Kurde BRAWO! wiadomo, że budżet nie dupa, nie? Zesrać się może... Nie chodziło o dywaniki tylko o zasadę i moją śmiechawkę z Flinstone... Mój budżet też był ograniczony bo szukałem używki na kupiłem nówkę, tego samego dnia.... w POL-CARze....
Jeżeli rzeczywiście nabyłeś to auto to bardzo się cieszę, ale masz mega kompleksy na swoim punkcie...
IMHO jesteś pracownikiem Karlika...
btw NIE ZAREJESTROWAŁEM SIĘ NA FORUM TYLKO PO TO BY NABIĆ TEJ QVce PLUSY........