Witam, niestety nie mogę zamieszczać postów na bazarze... a szukam dobrej 159 SW w dobrej cenie. Może dzięki Waszej pomocy uda mi się uniknąć wtopy albo kupić coś rozsądnego
Priorytety... po przejechaniu 1,9 150 KM sądzę, że raczej potrzebuję 2,4 ale to zweryfikuje sytuacja rynkowa.
Auto musi mieć (w kolejności priorytetów): relingi, PDC przód, tapicerka materiałowa lub skóra z podgrzewaniem foteli, BOSE, mocny silnik, ksenony. Chętnie automat, chętnie Q4. Wracając do budżetu... Alfą chcę się przebujać do kolejnych wakacji, ale im wyższy budżet tym ciekawsi konkurenci, tak więc Alfa musi być okazją. Zasada jest prosta - kupić jak najtaniej coś rozsądnego, więc w sumie nawet dobre 120 KM może mnie zainteresować. Z zakupem mi się nie śpieszy. Tak naprawdę auto potrzebne na wrzesień-październik ale wtedy to pewnie i kupię Octavię. Na Alfę więc nie chcę wydać więcej niż 30k PLN, ktoś widział coś takiego?
Mieszkam dwa rzuty beretem od Carservisu, jeździłem właśnie tam jedną 159 (czarna deska z brązowymi boczkami drzwi i nieoryginalną przednią szybą...), chętnie pomogę w pobieżnych oględzinach aut z Wawy i okolic bo zapewne będę większość oglądał...
Może ma też ktoś 1,9 po chipie, żeby stwierdzić organoleptycznie czy daje redę?