Jeśli będą nowe zapachy to zapewne i ja się skuszę na nową partię bo stare już dawno się skończyły.
Jeśli będą nowe zapachy to zapewne i ja się skuszę na nową partię bo stare już dawno się skończyły.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
No to jak z tymi zapachami?? Ja tez bym chcial zamowić ten zapach. Czekam na zapisy.
A czy zapachy z kolejnych serii były trwalsze niż te z pierwszej?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
dziś napisałem do agencji reklamowej z którą współpracujemy w sprawie tych zawieszek o nową wycenę. nowa z tego względu że będzie nowy producent i zapachy mają być podobno trwalsze ale jak będzie w rzeczywistości to nie wiem bo nie miałem jeszcze styczności z tym nowym producentem. wiem że cena będzie trochę wyższa i słyszałem dobre opinie więc tyle wiema same zapisy myślę że ruszą na dniach jak tylko dostanę wycenę
a mam jeszcze jedno pytanie...związane z zamówieniami...jak sie zamawia te zapachy...??
mam na myśli gdzie i komu wysyłamy dane nasze i jak płacimy...:przy odbiorze czy na konto...???bo w sumie to pierwszy raz będę zamawiał zapachy a już doczekać się nie mogę...
![]()
Alfa Romeo 155 2.0 16v 150 km...
w temacie z zapisami będzie wszystko objaśnione a zasada zamawiania jest taka jak przy innych gadżetach klubowych organizowanych przeze mnie /np jak teraz przy polarach/ czyli wysyłasz mi info na PW z danymi do wysyłki i szczegółami zamówienia a w wiadomości zwrotnej dostajesz dane do przelewu, robisz przelew i czekasz na zawieszki![]()
ehh tylko pytanie czy zapachy będą takie same jak z poprzednich serii?
Czy znów kot w worku ?
Pozdrawiam
tez chetnie bym zamowil bo sie skonczyly a oszczedzalem zostaly mi same 2 zawieszki juz bez zapaszku![]()
zapisy na zawieszki ruszą dopiero od stycznia bo nowy producent aktualnie przenosi swoją siedzibę i dopiero od stycznia będzie przyjmował nowe zamówienia
szkoda....![]()