Strona 74 z 311 PierwszyPierwszy ... 24646566676869707172737475767778798081828384124174 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 731 do 740 z 3101

Temat: Alfa Romeo Giulietta - temat zbiorczy

Użytkownik Znawca Avatar metan
    Mieszka w
    K-ce
    Auto
    Mito 1,4 MPI

Domyślnie

Kierownica jest z Mito.Tam jest polakierowana metalicem IMHO nienajlepiej dobranym. Podejrzewam że "aluminiowe" elementy sa plastikowe pomalowane czymś takim czym mam pomalowane w mito ramki reflektorów-imituje matowy chrom jak na lakier to nawet nieźle ale to nadal plastik. Lampka podświetlenia drzwi może być od spodu tak jak w Mito i oświetla raczej ziemię koło auta. Drzwi mi się nawet podobają. A odnośnie maski to zderzak zachodzi tak wysoko
    Ostatnio edytowane przez metan ; 04-03-2010 o 07:11

Earl
    Gość

Domyślnie

Zdecydowanie fiatowska kierownica... identyczne przyciski jak w grande punto kkierownica podobna do tej ze stilo tylko inne przetłoczenie, zdecydowanie krok w tył

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar DJ_Pablo
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    AR 147 1.6 TS / AR 156 SW 1.9 JTD / BMW E91 318i

Domyślnie

Cytat Napisał Earl Zobacz post
    Zdecydowanie fiatowska kierownica... identyczne przyciski jak w grande punto kkierownica podobna do tej ze stilo tylko inne przetłoczenie, zdecydowanie krok w tył
    Nie wiem skąd wszyscy się nagle obudzili z tą kierownicą. Taka sama jest przecież w MiTo, różni się tylko srebrnymi wstawkami

Użytkownik Romeo Avatar dakoolk
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    Modra Foka

Domyślnie

Powód jest prosty - w momencie wejścia na rynek MiTo nie byłem jeszcze Alfistą, a nawet nie wiedziałem, że będę. Przed zakupem mojej Belli przez chwilę (krótką) interesowałem się Stilakiem, a teraz jak oglądałem fotki to mi się po prostu mocno rzuciła w oczy (i kontrast z oglądaną codziennie bardzo ładną kierownica mojej Belli ;P)
    Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...

sibkods
    Gość

Domyślnie

Panowie, w genewie ALfa pokazała tylko Giulię i okropny prototyp, który na szczęscie pozostanie prototypem.....
    Cieniutko jak na 100-lecie, miała byc nowa 159 i co? AR zamierza coś jeszce ?

Earl
    Gość

Domyślnie

Nie wiem skąd wszyscy się nagle obudzili z tą kierownicą. Taka sama jest przecież w MiTo, różni się tylko srebrnymi wstawkami
    Ano jak sie mój samochód popsuje ( co jest bardzo czeste ) to jestem skazany na rodziców GP więc mam bardzo dobre porównanie i niestety obie kiery róznią się niewiele
    Ostatnio edytowane przez Earl ; 04-03-2010 o 23:02

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar DJ_Pablo
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    AR 147 1.6 TS / AR 156 SW 1.9 JTD / BMW E91 318i

Domyślnie

Cytat Napisał sibkods Zobacz post
    Panowie, w genewie ALfa pokazała tylko Giulię i okropny prototyp, który na szczęscie pozostanie prototypem.....
    Cieniutko jak na 100-lecie, miała byc nowa 159 i co? AR zamierza coś jeszce ?
    Orientujesz się w ogóle co pokazała Alfa Romeo w Genewie? Bo mam wrażenie, że nie do końca wiesz co tam pokazano....

Cytat Napisał Earl Zobacz post
    Ano jak sie mój samochód popsuje ( co jest bardzo czeste ) to jestem skazany na rodziców GP więc mam bardzo dobre porównanie i niestety obie kiery róznią się niewiele
    Nie wiem co Twoja odpowiedź ma wspólnego z postem sibkodsa? On pisze coś o Genewie, a Ty cytujesz wypowiedź i odpowiadasz na to znowu o kierownicy.

Załamka...

Earl
    Gość

Domyślnie

Moja pomyłka poprawiłem :]

epion
    Gość

Domyślnie

te wstawki aluminiowe w giuliettcie to jest prawdziwe aluminium a nie imitujacy go plastik.

sibkods
    Gość

Domyślnie

Orientujesz się w ogóle co pokazała Alfa Romeo w Genewie? Bo mam wrażenie, że nie do końca wiesz co tam pokazano....
    Giuliette i 2 prototypy, super....