Dzisiaj suma inwestycji z tygodnia :Tarcze Brembo klocki Ferodo przód .Tłumik końcowy Ulter, oraz komplet felg alu na lato.
Dzisiaj suma inwestycji z tygodnia :Tarcze Brembo klocki Ferodo przód .Tłumik końcowy Ulter, oraz komplet felg alu na lato.
Litr? Więcej, tak z 1,4lZasłyszałem, że nawet datę ten "komputr" potrafi pomylić
![]()
Części do AR i nie tylko. Na stronie tylko część asortymentu.
Rozrządy, hamulce, zawieszenie.
Zaktualizowane ceny i poszerzony asortyment:
www.a-moto.pl
Wyczyściłem głowiczki spryskiwaczy lamp (brudne i nie pryskały dobrze) i zamówiłem przekaźnik czasowy regulowany![]()
wymieniłem pompkę spryskiwaczy.
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
dzięki tłumaczeniu jak dziad krowie na rowie gdzie są kostki kurtyn usunąłem błąd AIRBAG (dzięki arekgr!!)
wymiana podświetlenia wskaźnika paliwa, zegarka oraz górnej żaróweczki prędkościomierza,
a ja w końcu zakupiłem swoją Alfę 156świeżo odebrana od mechanika po wymianie rozrządu i górnych wahaczy
![]()
Dziś świeży płyn ustrojowy. Wymiana oleju - Motul 8100 X-Clean 5w40 + filtr oleju + filtr powietrza + filtr paliwa + filtr kabinowy. Do tego doszła w końcu wymiana rury prowadzącej od intercoolera do turbiny na nierdzewkę. I zalałem czysto profilaktycznie i z ciekawości Ceramizera do skrzyni biegów. Ot tyle na dziś bella dostała, AŻ tyle![]()
Ostatnio edytowane przez maniek015 ; 08-02-2014 o 10:19
Alfa Romeo 145 1.4 TS 16V 99' - była
Alfa Romeo 156 SW Distinctive 1.9 JTD 16V 04' powered by @sdero [conmir.pl] 185KM 370NM - była
Alfa Romeo GTV Lusso 3.0 V6 24V 98' - była
Alfa Romeo 156 SW SportPack 3 2.4 JTD 10V 01' powered by @sdero [conmir.pl] 200KM 400NM -była
Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 24V 02' Distinctive - była
Peugeot 508 SW 2.0 HDi Active 12' - jest
Alfa Romeo 156 3.0 V6 24V 05' Distinctive - jest
Pomyślcie o niej jak o Angelinie Jolie. Słyszeliście, że jest szalona, że jada tylko klej do tapet, ale chciałoby się, prawda?
umyta jak co tydzień na bezdotyku