Pozdrawiam kierownika tej zacnej Alfy stojącej na posesji obok aktualnie w Ustroniu morskim. :-)
Pozdrawiam kierownika tej zacnej Alfy stojącej na posesji obok aktualnie w Ustroniu morskim. :-)
Pozdrowienia dla Alfaholika ze 156 SW na ramkach blach EL widziany wczoraj ok. 18 w Darłowie.
Wysłane z mojego Orange Reyo przy użyciu Tapatalka
Szwagier pozdrawia SagataStwierdził że się zauroczył Twoją piękną Brerką
![]()
![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Pozdrawiam 147 Fl WD widziana przed chwila w chodakowie
Pozdrowienia szara 159sw ramki i rejestracja LSWna wschodnim dzisiaj. ...hmmm co tam robil LukaszK..
?widziany przez mojego młodego
![]()
Pozdrowienia dla Brery, BI xxxxx, ramki, widziana przy Osi Królewskiej na Wilanowie wczoraj ok. 16.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Wczorajsza opowieść Najdroższej: "jadę sobie Gtv-ką w stronę Ursynowa, a tu za mną rusza z pobocza auto tajniaków. Dolinka Służewiecka - korci depnąć, ale chłopaki twardo za mną. Zjeżdżam ślimakiem na Puławską - ci dalej za mną. Więc wlokę się Puławską 50 km/h w stronę Piaseczna, Busso mruczy do mnie zirytowane, miśki pocą się w aucie za mną i na to środkowym pasem zapyla jakaś Alfka i radośnie mruga do mnie wszystkimi lampkami. A ja - jak ta ostatnia c...a, snuję się trzypasmówką te nieszczęsne 50 km/h. No żesz....."![]()
![]()
Niniejszym pozdrawiamy tego/tą, kto Najdroższą światełkami pozdrawiał
![]()
A ja pozdrawiam Kozi'ego któego widziąłem wczoraj na zjeździe z Marywilskiej na Płochocińską.![]()