Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
Dokładnie tak, nie napisałeś Tallmen czym była robiona ta ręczna polerka - zresztą dla każdego znającego temat nie istnieje takie określenie jak ręczna polerka, co najwyżej nałożenie wypełniaczy w postaci tzw. glaze. Poza tym, na dobrym wosku jedno umycie nie ma prawa wymyć nawet tych wypełniaczy, więc albo wosk do rzyci, albo w ogóle nie dawałeś nic na wierzch - bo nie piszesz o tym.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Ja dzisiaj zmieniłem koła na letnie. Wygląd na plus prowadzenie na plus. Mam nadzieję że śniegu już nie będzie. Do tego mycie i tankowanie pod korek.
Bella dostała nową chłodniczkę spalin ,przepływomierz oraz przy okazji mycie silnika.
Witam.
-wyprułem uszkodzony silnik wraz ze skrzynią
-zdemontowałem zderzaki,maskę, błotniki,drzwi,klapę bagażnika, nadkola, wydech, uszczelki, szybę czołową
-wyciąłem skorodowane kawałki progów i całą podłogę
-wybebeszenie całego wnętrza
-pełna konserwacja
-zakupiłem Besterka 1801 i działam....:-)
Koniec prac ok maja![]()
A ja popukałem w czółko z politowaniem tym co zmienili laczki na letnie... pamięć krótka - nie lepiliscie wielkanocnego króliczka ze śniegu w zeszłym roku? U mnie w maju śnieg padał - a to tylko lubelszczyzna granicząca z mazowszem - a nie podkarpacie...
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl
Ja dzisiaj swoją pokazałem chętnym i pomyślałem, że chyba czas coś posprzątać. :-D
Wysłane z mojego SM-T311 przy użyciu Tapatalka
Zatem pukaj się dalej i... katuj zimówki przy tych pogodach, które mamy obecnieNiedługo ma również być trochę opadów deszczu, które przecież są idealne dla zimówek
PS. Pamięć krótka powiadasz? Dziwne, ale o tej porze rok temu w stolicy śniegu było po cycki i tak się trzymało do świąt Wielkiej Nocy. Widzisz gdzieś teraz śnieg?
Ostatnio edytowane przez FXX ; 11-03-2014 o 23:58
Nie dajmy się zwariowaćTemperatury rankiem mamy jeszcze ujemne, więc stosowność jazdy na oponach zimowych jest jak najbardziej słuszna
Zawsze mieszanka zimowa sprawdzi się lepiej w niskich (nawet nie ujemnych
) temperaturach - to wynika z ze składu mieszanki opony
Te nawet +15'C (w dzień) jeszcze wiosny nie czyni
![]()