Nie lepiej poczekać na cennik i informacje o samochodzie? Po co to bicie piany i licytowanie się na euro?
Póki co nie ma absolutnie żadnych wiarygodnych informacji na temat auta. Widzimy muła z budą ghibli, 288km/h na zegarach z jeepa, jest kilka informacji o testach w Szwecji i przygotowaniach do produkcji w fabrykach. To wszystko zdaje się...
Mamy już luty, zanim się obejrzymy będzie czerwiec i tupanie nóżkami będzie miało wtedy sens![]()
O to chodzi specom z AR, żebyśmy bili pianę, ekscytowali się, licytowali itd
To, że nową AR pokażą w czerwcu to więcej niż pewne. Pozostaje tylko kwestia kiedy trafi do sprzedaży i czy nie będzie tak, że pierwsze egzemplarze będą niedopracowanymi bublami.
Ja np odliczam dni do 24 czerwca, a moja żona już mnie uspokaja, żebym ciąglę o tym nie gadał![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Wow, po latach (sam organizowałem petycję na tym i angielskim forum w 2010) Fiat doszedł do wniosku, że fajnie by było wrzucić logo Alfy na bolid Ferrari, więc widać, że zaczęli sprawę traktować serio:
Co ciekawe, logo się nieco różni od obecnego (chociażby czcionka napisu ALFA ROMEO), nie jest więc wykluczone, że z nowym samochodem będzie nowe logo):
http://www.jamesallenonf1.com/2015/0...ari-f1-launch/
Ostatnio edytowane przez radosuaf ; 02-02-2015 o 12:36
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Wąż jest bliżej krzyża... no ciekawe jak to będzie wyglądać. Jak oni to kolorystycznie rozwiążą, bo aktualne logo jest oddzielone kreską...a w tym na bolidzie tego nie ma.
Ciekawe, ciekawe...
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
No właśnie są przypuszczenia, że logo ma być zmienione na dwukolorowe. Mam nadzieję, że się tak nie stanie.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Nie no... bez jaj kolory muszą zostać... Niech tylko spróbują zrobić czarno-białe logo... jak już kupię kiedyś Giulię to pierwszą rzeczą jaką zrobię to wymienię wszystkie emblematy![]()
tu kolejna wariacja z grafiki google, jeszcze inna niż na bolidzie Ferrari : O