Pozdrowionka dla Pani mijanej przy wlocie do Wadowic w ladnej zielonej 146machanko odwzajemnione szerokim usmiechem, to je to
Send by Tapatalk S4
Pozdrowionka dla Pani mijanej przy wlocie do Wadowic w ladnej zielonej 146machanko odwzajemnione szerokim usmiechem, to je to
Send by Tapatalk S4
Pozdrawiam kierowcę (chyba) cimenobrązowej (albo czarna ?) 159, albo 156 kombi, który jechał w stronę Ustronia na rejestracjach SCI, widziałem na skrzyżowaniu na Wiślance w Żorach, obok Auchana/Euromotu o godz 18:30... Jechałem Sedici, z naprzeciwka to i tak nie było jak pomachać, tylko śmigło mi i z zauważyłem klubowe ramki...
Ostatnio edytowane przez Mongoose ; 23-08-2013 o 23:59
Pozdrawiam kierowcę srebrnej (chyba ;p )159 w kombi z którym mijałem się na A4 17/08/2013Tablicę SPI i ramki klubowe były. Pewnie myślałeś, że to OMEN, ale teraz ja jestem nowym właścicielem 147 i z braku Karty Pojazdu nie mogę jej przerejestrować. Ogólnie jestem z Lubelskiego, ale byłem w Mysłowicach u znajomych. Pozdrawiam raz jeszcze.
Komu machnąłem dziś obok Biedronki przy os. W? Czarna 147 bez ramek?![]()
Serdeczne pozdrowienia dla koleżanki w czarnej GT z blachami SCI, z którą wczoraj ok. 20.00 śmigaliśmy 200km/h po obwodnicy Bielska Białej - jestem pełny podziwu pewnej ręki![]()