Strona 8 z 31 PierwszyPierwszy 123456789101112131415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 303

Temat: Rispetto per Giuseppe Busso - Czyli Ogólnopolskie Spotkanie Belli z Busso V6

Użytkownik Romeo Avatar LukeMazur
    Mieszka w
    Bieszczady
    Auto
    Toyota Supra JZA80 / Nissan Stagea RS260

Domyślnie

No to piszcie kto n tą trase chetny oczywiscie start w Szczyrku...

Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Czarnowo, Torun, Poland, Poland
    Auto
    AR GTV Spider 916 Lusso + AR 164 3.0 QV + AR 156 Crosswagon Q4

Domyślnie

Za daleko. Na północy też mamy silniki Busso i lokalizacja musi być w centralnej Polsce.

Alfisti zawsze się pozdrawiają na drodze.

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Nikomu nie dogodzisz. Zawsze jednym bedzie daleko a innym blisko. Ty masz tylko z Torunia. Pomysl ze inni beda mieli wiele wiecej jak nie 2x i nie marudza. Gdzie bedzie zalezy od organizatora i jego mozliwosci.

Użytkownik Ogier Avatar m4rk
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    166 2.4 JTD 2003r.

Domyślnie

ano, busso jakies by sie znalazlo, tylko kwestia kosztow jak zwykle sie pojawia - sam dojazd do powiedzmy przemyśla to 800 w jedna strone, GT nastepne 800 i powrot jeszcze jedno 800 plus jakies zarcia noclegi itd, to sie jakies tam koszty robia. patrzac z drugiej strony przy spotkaniu w centralnej polsce o GT mozna raczej zapomniec, chyba, ze przejazd autostradami haha

Mieszka w
    Bieszczady
    Auto

Domyślnie

Jak kogos to zadowoli to mozna zrobić w centralnej polsce, po równinach, albo autostradach z warszway do poznania A2. ale żadnej przygody w tym nie widze.

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

Również jestem tego zdania, jak już robić taki porządny wypad to zrobić go jak należy.
    Centralna Polska raczej nie jest jakimś atrakcyjnym miejscem na tego typu event, no chyba, że chodzi o samo spotkanie właścicieli Busso.
    A co do kosztów to każdy kto kupował V6 zapewne wiedział jakie jest jego spalanie i liczył się z tym, że raz na jakiś czas gdzieś dalej się pojedzie A jak ktoś kupował żeby stała w garażu i czekała na słoneczną pogodę żeby odpalić na podjeździe no to przykro mi

Użytkownik Alfista Avatar tomaz
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    166 3.0V6 Sportronic | szybkie daily

Domyślnie

Dokładnie tak, jak piszecie. Mi też daleko, ale zdaję sobie sprawę, że jak ma być fajnie, to jest i tak najbliżej
    Lepsze trasy są jeszcze dalej. Także podsumowując: jak tylko starczy kasy i styknie termin to jadę

Wiem, że to jeszcze wcześnie, ale może macie już jakieś doświadczenia - ile mniej więcej trzeba liczyć na nocleg za osobę?
    166 2.5V6 CF2 Sportronic była | 166 3.0V6 CF3 Sportronic @ 241KM / 291Nm jest
    Moja 166 Grigio Chiaro: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1222435
    Więcej Alfy: https://www.youtube.com/channel/UCA7...kh5YZ4Hy4vTsew
    Szybkie daily: https://www.forum.alfaholicy.org/prz..._s5_tomaz.html
    Ekonomiczne daily: https://www.forum.alfaholicy.org/prz...volvo_v70.html

Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    166 2.4 JTD 2003r.

Domyślnie

nie macie co sie obruszac chlopaki, bo ja nie napisalem, ze nie wiem, odradzam komus, czy, ze slaby pomysl - bo pomysl jest naprawde zajebisty. chodzby mialo np. na GT jechac 5 czy 10 czy 15 samochodow to i tak bedzie fajnie. ja tylko napisalem, ze pare zlotych to bedzie i trzeba sobie jakos to w miare rozsadnie poplanowac, bo ja na przyklad nie jestem programista z wykopu zarabiajacym 15k plnow zeby szastac keszem, tylko jak jest kwestia nie wiem, 2-3 tys. to lepiej to sobie ulozyc wczesniej w zwiazku z tym podpinam sie do pytania tomaza

edit: no a o centralnej polsce i autostradach napisalem z ironia, moze slabo wyczuwalna ale jednak

Mieszka w
    Bieszczady
    Auto

Domyślnie

Ja doświadczenia nie mam, ale nie bedziemy szukać "niewiadomo co". Jak sie ustali ile osób jedzie i gdzie noclegi to bedzie wiadome
    Byle przespać, zjesc i dalej heja;D

Cytat Napisał m4rk Zobacz post
    nie macie co sie obruszac chlopaki, bo ja nie napisalem, ze nie wiem, odradzam komus, czy, ze slaby pomysl - bo pomysl jest naprawde zajebisty. chodzby mialo np. na GT jechac 5 czy 10 czy 15 samochodow to i tak bedzie fajnie. ja tylko napisalem, ze pare zlotych to bedzie i trzeba sobie jakos to w miare rozsadnie poplanowac, bo ja na przyklad nie jestem programista z wykopu zarabiajacym 15k plnow zeby szastac keszem, tylko jak jest kwestia nie wiem, 2-3 tys. to lepiej to sobie ulozyc wczesniej w zwiazku z tym podpinam sie do pytania tomaza

edit: no a o centralnej polsce i autostradach napisalem z ironia, moze slabo wyczuwalna ale jednak
    Ale Ty jedziesz Dieslem tak? i narzekasz?

Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    166 2.4 JTD 2003r.

Domyślnie

Cytat Napisał LukeMazur Zobacz post
    Ale Ty jedziesz Dieslem tak? i narzekasz?
    po pierwsze nie napisalem, ze jade, bo ani terminy ani nic nie dograne na ta chwile, po drugie, napisalem, ze busso by sie znalazlo u mnie, wiec raczej w zwiazku z sama idea spotkania przyjechalbym (jesli juz) busso no i nie narzekam, nie bierz tego w ten sposob