Bo jest za późnominęło za dużo czasu, musisz prosić moda.
Bo jest za późnominęło za dużo czasu, musisz prosić moda.
Nie da sie :zonk:
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
no juz wszystko sie aktualizuje powoli![]()
Proszę dopisać Greciu + 1![]()
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
W związku że 2 dni to dość krótko i człek nawet nie poczuje że miło spędził weekend planuje (jeśli się da) przyjechać w piątek.
I stąd moje pytanie... reflektował by kto na wcześniejsze rozpoznanie terenu ?
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Slavol też nad tym myślałem, a w szczególności po to by pomóc troszke w organizacji Sebastianowi i Piotrkowi, z tego co wiem Zeb też by był wczesniej.
Greciu walnij tam na maila cojest na pierwszej stronie zeby porządek był![]()
A więc i na mnie przyszedł czas, aby wysłać maila ze zgłoszeniem.Pytanie do kiedy jest termin dokonania wpłaty?Czy byłby ktoś chętny do wspoldzielenia domku 6cio osobowego?
teraz dopiero zauważyłem, że w tytule tematu jest błąd25-26 kwietnia
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
No ok, a jak z noclegiem? Domki są wieloosobowe. Mamy się dogadywać jakoś "na priv" kto gdzie czy może ustalimy tu w temacie kto z kim? Bo przykładowo wybieram się sam to nie chcę brać całego domku dla jednej osoby![]()
ZFA199 Abarth Punto 2012 165 dzikich italiańskich horspałerów
oraz
ZAR930 145 2.0 20v 155cv Edizione Speciale