Obiadek to dooner kebab koto tesco w jeleniej nigdzie lepszego nie jadłem
Jak sobie o nim pomyślę to odrazu głodny sie robię17zl maly kebab na talerzu ale na pewno sie najesz, duży to na dwie osoby
![]()
Obiadek to dooner kebab koto tesco w jeleniej nigdzie lepszego nie jadłem
Jak sobie o nim pomyślę to odrazu głodny sie robię17zl maly kebab na talerzu ale na pewno sie najesz, duży to na dwie osoby
![]()
Za taka kasę to musi być na prawdę ekstra. Ja do tej pory najlepszy jadłem na Bielanach Wrocławskich przy KFC. Rewelacyjny i w ludzkiej cenie. Chyba 11zl za duży.
Tysiac razy mialem tam zjechać ale nigdy nie bylo mi po drodze :/ ale teraz jak tam bede to nie odpuszcze i zajade![]()
Zależy jeszcze jaka będzie pogoda w tą niedziele![]()
A jaka ma być najlepsza metr śniegu i minus 15 przecież to zlocik ZIMOWY do tego piękne słońce
Może być powiedzmy +3, topniejący śnieg, wiejący wiatr i padający deszcz![]()
Bardzo chętnie zgłaszam się![]()
Laski, macie już jakiś rozpisany plan dni spotu? Do Karpacza mam blisko i nie dam rady wpadnąć na spota z noclegiem , ale jeśli jakaś wycieczka,spotkanie przy ognisku wchodzi w grę - to jak najbardziej bym zajechał
Niestety rezerwacja jest już zamknięta, ale zawsze możesz zadzwonić do ośrodka i się dowiedzieć czy są jeszcze wolne pokoje
- - - Updated - - -
Planu jeszcze jako takiego nie mamy, zależy jaka będzie pogoda. Ale jakiś spacer z piersiówką na rozgrzanie byłby dobrym pomysłem![]()