[QUOTE=tomi5791;1050510]witam ! no właśnie ta kontrolka wtryskiwacza nie świeci się .przyglądałem się i przyglądałem a tam nic
Zobacz wieczorem bo ona jest słabiej podświetlona i przez to słabiej widoczna (za ostatnią cyfrą na obrotomierzu). Kiedyś sam jej szukałem
jak będziesz robił jakieś eksperymenty z podawaniem napięca na pin odpowiadający tej kontrolce, to uważaj. Przyglądałem się swojego czasu kontrolkom w check panelu. i... Na niektórych pinach było napięcie zerowe, na innych 3-4V, a na niektórych 12V. W każdym bądź radzie kontrolka ładowania aku jest sterowana masą/+12V z tym, że jak na pin podane jest +12V to kontrolka gaśnie.
takie to moje spostrzeżenia...
wyprzedzając- jakbyś zrobił zwarcie to najprawdopodobniej padnie bezpiecznik w drugim rządku (ale mowa tu o bezpiecznikach znajdujacych się nad skrzynką bezpieczników)
i nie zapomnij się pochwalić, jak coś ustaliszmi nie działa kontrolka obecności wody w paliwie ;/ dioda jest ok, bo ją wylutowałem.
witam na razie jestem w lesiehmmmm program eLearn mi coś nie odpala wypaliłem płytę i nic wybór języka oraz silnika i dalej nic się nie dzieje
(((((( to samo działo się jak z demona odpalałem
- - - Updated - - -
Rychu dzięki za podpowiedz ale właśnie w nocy sprawdzałem , wpatrywałem się i nic (mam wersje z ciemnymi zegarami )
klikam i nic
- - - Updated - - -
645MB waga programu - może nie mam cały i dlatego nie działa ?
Ale normalnie odpala Ci się cały interfejs, tak? Możesz wybrać swój silnik i rocznik?
Ja jedyny problem jaki miałem jak zrobiłem obraz z CD (potrzebny do netbook'a), to niemożność uruchomienia za pomocą PowerISO i Deamon. Jak uruchomiłem za pomocą Alkohol 120%, to śmiga
- - - Updated - - -
Jakby to była wina downloadu, to miałbyś za pewne problem z instalacją.
Sprawdzałem przed chwilą na egofiles i tyle waży u mnie
Najwyżej spróbuj pobrać z drugiego linku, który jest parę postów dalej (uploaded.net)
Ostatnio edytowane przez malin2k5 ; 22-12-2012 o 01:33
witam serdecznie i życzę wesołych świąt ! no niestety nadal nic , nowa Java oraz Adobepobrałem z uploaded.net bo ten pierwszy link nie działał