Darmowe czy po 9.9 funciaka? Dawaj zawsze się przyda![]()
fajnie macie...trzeba będzie trochę poczytać, kupić KWP i jazda, mam nadzieje, że pomożecie jak by co, co...?
![]()
Jak by co ładujesz program który miałeś w orginale i po kłopocie. Łatwizna, chociaż jak pan z V-techu opowiada to wydaje się kosmos.
Pomożecie?? Pomożemy![]()
Dziwne bo jedna 156 nie chce za cholere reagować na żadne mapy przypisane do jej kompa ;/ albo chodzi bez różnicy, a silnik w pełny sprawny, ciekawe też ze po wgraniu kilku map wywala CODE i nie zapali :p po powrocie do orginalej mapki wszystko pięknie działa ;/ Rozp.... mnie to auto![]()
b-ski jeśli masz ten sam ecu to jesteś w niebie bo wgrywasz pro1 i masz madafakawypierdalacz
czyli z końcówką 340 !!
lecę do garażu, sprawdzić z ciekawości, bo już nie pamiętam, zaraz wracam......
początek numeru zaczyna się na 0 28 .... 340 a najlepiej zrób zdjęcie![]()
dokładnie tak jak mówisz KAYROL-> "0 28 .... 340", mówicie, że macie na tego ECU jakąś sprawdzoną mapkę?![]()
http://www.zshare.net/download/708382508b0c0f9b/
a proszę cię prącie, ciesz się z jazdy
---------- Post dodany o godzinie 23:20 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:11 ----------
hehe masz do mnie 170km, przyjedz to ci zrobie![]()
heh dzięki,jak samemu mi nie wyjdzie to podjadę, takie małe pytanie zassałem tą mapę ale coś mi nie halo, odpaliłem kwp i co dalej nie ma żadnego dodaj ani nic?;/ oj widzę, że jeszcze strasznie dużo nauki przede mną
![]()