to ja spytam jak wygląda sprawa z dorobieniem kluczyka do 159? mam kartę kodową i jeden kluczyk, ale wolałbym mieć dwa żeby spać spokojnie.
to ja spytam jak wygląda sprawa z dorobieniem kluczyka do 159? mam kartę kodową i jeden kluczyk, ale wolałbym mieć dwa żeby spać spokojnie.
Wygląda następująco:
Kupuje nowe immo za +/- 60zł
Używany kluczyk z pilotem z allegro:
http://allegro.pl/klucz-kluczyk-alfa...869188710.html
I to wszytko programuje do potrzeb Twojego auta - bezpośrednio na aucie.
Pozostaje jedynie kwestia dorobienia grotu, którą zlecam klucznikowi.
I dzięki takiemu zabiegowi masz pełnowartościowy kluczyk z pilotem od centralnego zamka i immobiliserem.
Ponawiam.
Ewentualnie mogę podskoczyć do wielkopolski z wykonaniem usługi.
Witam
Zauważyłem że już za 350 zloty w Polsce można dorobić i zaprogramować kluczyk do Lybry.
Mam pytanie czy w okolicy Zachodniopomorskiego jest taka usługa ?
gdzie mogę dorobić i zaprogramować drugi kluczyk do Lybry ? ( wiem że aso ale tam 750 pln)
Lybra 1,9 JTD
Diagnostyka OBD ll KKL Zachodniopomorskie na maila
A masz kartę kodową?
Kolejne pytanie, Jaki kluczyk?
Scyzoryk 3 przyciskowy czy ten zwykły dwuprzyciskowy?
Ostatnio edytowane przez cuoreventi ; 06-11-2011 o 11:41
Czyli klucz starego typu. Bez karty kodowej nie wpisze nowego IMMO do pamięci auta, ani tym bardziej nie zaprogramuje pilota centralnego zamka.
Koszt wyrobienia w ASO to ok 200zł.
A tak to dorobienie takiego klucza u mnie:
bez pilota centralnego zamka: 300zł
z pilotem centralnego zamka: 400zł
Witam. Dwa dni temu zakupiłem alfe 147. Dostałem do niej jeden kluczyk 3 przyciskowy. Jednak niestety nie dziala otwieranie z kluczyka. Nie dostalem tez niestety tej karty kodowej;/ Jestem ze Szczecina. Dodaem ze auto ma centralny zamek. Mozna cos z tym zrobic u Ciebie, i jaki byłby tego koszt? Pozdrawiam.
Na chwile obecną brak karty kodowej jest problemem.
Można go rozwiązać zamawiając ją w ASO, no ale to koszt ok 220zł obecnie.
A bez tego mam związane ręce.
Niemniej czynie starania by pozyskiwać kod pin z takiej karty poza ASO, tym samym ograniczając koszty.
Samo zaprogramowanie pilota centralnego zamka o ile oczywiście elektronika kluczyka nie jest uszkodzona to 100zł
No i wlasnie tutaj dochodzi kolejna kwestia, poniewaz nawet po wymianie baterii kontrolka na kluczyku nawet sie nie zapala;/ Wiec podejrzewam ze i elektronika kluczyka jest tez walnieta;/