I dzisiejszy spot trzeba sobie odpuścić. Poczekamy jak ludzie sami zaczną się wypytywać o jakiś spot. Wtedy coś zrobimy. Pozdrawiam
I dzisiejszy spot trzeba sobie odpuścić. Poczekamy jak ludzie sami zaczną się wypytywać o jakiś spot. Wtedy coś zrobimy. Pozdrawiam
Czytam Twoje posty Adam i powiem, że...
Totalna lipa.
Dziwię się, że w zime było tyyyyyyle aut, a teraz na spotkaniach są 4ry auta...
Może lepiej skupić się na tym ultraaa zlocie co ma być na glinianej?
Coś już się przygotowuje?
Jak coś to PW.
Ja się nie wycofuję, przeglądam często forum i jak zorganizujecie jakiś spot to na 99% będę, pozdrawiam
cześć koledzy,siory ze wymiękłem na chwile ale i tak bywa,co tak z nami słabo,nic już w Piotrkowie się dziać nie będzie/obiecuje drogi Adamie ze teraz będę się starał być z wami jak być powinno,jak jesteś na bp na woj.polskiego koło kauflandu to powiedz mojej zonie,marcie,lub przekazuj info na temat jakiegoś planu na weekend ludziom z bp,ze alkoholik się pyta o borsuka,męża Marty,bo urlop żeby dostać w mojej pracy muszę dwa miesiące robić po 12h,a jak wracam z pracy pije piwo a po tym to już nic mi się nie chce,lub prościej coś na priv,albo numer z tego co pamiętam masz do mnie
---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:01 ----------
a co wy na to żeby zebrał ludzi w alfach,i pograł w piłkę mam doskonałe boisko w Piotrkowie,tylko tak minimum po pięciu,na polu
Ostatnio edytowane przez borsukmax ; 23-08-2011 o 21:18
Borsuku nie ma sprawy. Praca jest ważniejsza i każdy to rozumie. Numer do Ciebie mam i jak coś to będę dryndał. A co do piłki to...ruch to zdrowie tylko obawiam się że przy mojej kondycji nie przebiegne jednej długości boiska. Ale spróbować zawsze można
. Może jakiś Paintball?? Pozdrawiam
co wam jest emeryci,piłka jest fajna wiem ze na Michałowie gdzieś blisko jest pinball,lecz to może kosztować,a w piłkę można pograć na placu klubu mitsubishi ,MITU-AUTO,
adam wiadomo już coś na temat imprezy na wordzie? zbliża się koniec sierpnia, można by było założyć osobny dobrze widoczny temat co do tej imprezy żeby więcej osób widziało...
Dzisiaj dostałem info na temat 10 września. Impreza odwołana.