To może inaczej.
Nie mając DSP co należy kupić? Wiąche, głośniki, wzmacniacz, wiązke, ICSa?
I że niby w 500-600PLN sie zmieszcze? :]
To może inaczej.
Nie mając DSP co należy kupić? Wiąche, głośniki, wzmacniacz, wiązke, ICSa?
I że niby w 500-600PLN sie zmieszcze? :]
Wiązka z ics do wzmaka, głośniki w drzwi + 2 suby w półke i wzmacniacz. ICS zostawiasz to które masz. Nic wiecej nie trzeba. Z tym , że z przeciągnięciem wiązki wiąże się spoooooro roboty. Ale ja sam widzisz warto.
[C
Tylko że zestawy które widziałem oscylowały w kwocie 1000PLN.
Ja jeszcze raz ponowie pytanie..
Co z moim RDSem dlaczego wyświetla tylko numer stacji ??
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Wiem właśnie, wspominałem o Tobie że maszcena dobra ale ostatnio się dałem już naciągnąć na gadget (kierownica multifunkcyjna z ICSem) i kolejnego takiego wydatku w tak krótkim czasie żona nie przeżyje
a zauważy różnicę po założeniu
![]()
QBA - musze ogarnąc czy taki wydatek jest jeszcze dla mnie akceptowalny (cena luks ogólnie po za tym że przydałaby sie jeszcze zmieniarka do kompletu jak już ma być DSP...) ale najpierw musze byc pewny że z silnikiem wszystko na tiptop - kwestia dni.
Lepiej kup emulator bo zmieniarka szału nie robi, chyba że tylko autostradą pomykasz
- - - Updated - - -
Ale jak się upierasz to ze zmieniarką nie ma problemu. A DSP tak jak pisałem warto. Za 500zł nie ma szans zmontować (nawet na używkach) czegoś porównywalnego jakościowo.
niestety w instrukcji nie wspomniano jak się wyłącza lub włącza RDS, jest tylko wzmianka że taka funkcja jest i się pokazuje na wyświetlaczu. :/