Rybak znasz firmę Sport Tig ?
Nie słyszałem o nich nigdy,ale zerknołem na ich stronę i okazuje się ,że panowie przywlaszczyli sobie moje zdjęcia !!!!!
Dziwne ,że data zdjęcia pokrywa się z montażem coolera.Fmic był robiony u nissensa,mechanika i montaz u Rogala.
Edit: Sprawa wyjaśniona po telefonie do tejże firmy.Okazuje się ,że tą firmę tworzy jeden pan i jest on na"wynajmie" róznych firm tuningowych w charakterze spawacza,również w firmie MR MOTORS.
Firma ma ciekawe ceny układów wydechowych i klektorów (osoba robi zlecenia również indywidualne).
Ostatnio edytowane przez rybakmj ; 24-11-2011 o 17:51
Z kolesiem ze sport tiga gadałem trochę bo będzie mi coś robił w aucie, mówił że robił Alfę 156. Skojarzyłem te zdjęcia po tym że ty na forum je wrzucałeś. Pytanie kogo one są. Skoro ty twierdzisz że robiłeś u "Rogala". Nie to żebym się czepiał... Ale skoro Firma wrzuca swoje projekty to raczej z google ich nie bierze. Dlatego zapytałem, co i jak.
Dla ciekawych http://sport-tig.blogspot.com/search...%20II%201.9JTD
Zdjęcia dostałem od Rogala, jak również informację ,że oni to robili.O firmie sport tig dowiedziałem się od Ciebie.Możes zadzownić, koleś potwierdzi ,że dzwoniłem i się pytałem o całą sprawę.
---------- Post added at 18:03 ---------- Previous post was at 18:00 ----------
Rozumiem ,że to pytanie ma podważyć wiarygodnośc mojego auta ??
Czyżby kolejny mały smrodzik się zrobił??![]()
Ty to napisałeś, ja tylko zapytałem. Oficjalnie nigdy żadnych zdjęć z modów nie przedstawiłeś jak coś było zrobione w samochodzie. Wklejasz zdjęcia które tylko ktoś zrobił nie ty sam. Ja do niczego nie zmierzam tylko po prostu kolejny dziwni zbieg okoliczności który pozostaje niewyjaśniony.
Ja zdjęć nie robię,bo przy modach nie jestem,nie mam na to czasu .Gdyby było inaczej ,chętnie sam bym pomechanikował w zakresie większym niż wymiana oleju.Są ludzie i robią zdjęcia,mi na foto w ogóle nie zalezy.Nie widzę tu nic nie wyjaśnionego,facet prowadzi usługi spawalnicze również dla innych firm tuningowych i tyle.Rogal daje mu zlecenie podobnie jak inne firmy.Sprawa dla mnie prosta.
Nie ma sensu wstawiania jakichkolwiek opisów,bo zaraz intryga.Gdy auto będzie gotowe,wstawie foto ( nie robione przez siebie ,bo mnie przy pracach nie będzie,tyle co telefoniczne konsultacje/sugestie/rozwiązania/wytyczne).Tyle ode mnie.Bierna postawa jednak ma swoje plusy.