Doszło wczoraj a dziś już zamontowaneNajtrudniejsza sprawa to wyciągnąć radio potem to już z górki
Pozdrawiam i jeszcze raz podziękowania za akcję !
Doszło wczoraj a dziś już zamontowaneNajtrudniejsza sprawa to wyciągnąć radio potem to już z górki
Pozdrawiam i jeszcze raz podziękowania za akcję !
Zmieniarka dotarła, jest zabudowana i wszystko pięknie działa![]()
Wielkie dzięki dla organizatora akcji![]()
Wczoraj odebrałem, zaraz po powrocie z pracy biore sie za demontaż navi i instalację zmieniarki![]()
Cuore,jestes wielki! Dziala i to zajebiscieJeszcze raz WIELKIE dzieki
Widze ze tylko ja mam problem z poprawnym dzialaniem zmieniarki...
nie wazne czy robie to z karty sd czy pendriva, zawsze jest to samo (karta i pen 4GB sformatowane do FAT32, 10 katalogow CD01, CD02..., utwory ponumerowane 001 nazwa.mp3, 002 nazwa.mp3, 003 nazwa.mp3)
zachowanie zmieniarki:
po wlaczeniu pokazuje liste plyt, ale po wcisnieciu play lista "znika" a zaczyna grac piosenka 1, z plyty CD01 (teoretycznie tam gdzie skonczyla, czyli nie od poczatku)
radio nie reaguje na zmiany tj. nastepna piosenka, pauza/play itd., dziala jedynie zmiana glosnosci.
ktos sie z takim zachowaniem spotkal?
co moze byc nie tak?
Zmieniarka zachowuje się jakby podłączone było aux a nie karta czy pen.
U mnie nie ma takiego problemu i przyznam szczerze że nie wiem w czym tkwi problem.
Viggen, a jaką masz wersję softa? Cuoreventi też daj znać jaką masz wersję. Może wtedy dojdziemy do tego czy dziwne zachowanie jest zależne od softu czy może od czegoś innego.
A ja mam teraz pytanie z innej beczki. Panowie, którzy macie GT, macie może jakiś pomysł jak zamontować zmieniarkę w miejscu popielniczki. U mnie w aucie się nie pali także popielniczka nie jest mi potrzebna
Na razie wyprowadziłem sobie kabelek na środku do samej popielniczki, tylko nie mam pomysłu jak zamocować samą zmieniarkę i teraz leży sobie trochę na partyzanta
![]()
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Dziś miałem okazje troche potestować yatour'a i:
- na SD widzi mi 10CD, a na penie, te same katalogi i widzi tylko 5CD ??? Jak u Was? Dodam że na penie były też inne pliki oprócz tych CDxx
- ktoś pytał co jest jak wsadzi się pena i SD jednoczesnie - gra z tego co było wczesniej słuchane
czyli jak mialem pena i sluchalem, po czym, wsadzielm SD to dalej obslugiwal pena. Po wyjeciu pena - widział pliki z SD. Potem po wsadzeniu pena dlaej widział pliki z SD. Wyjecie SD i gra z penaNie wiem co będzie jak jednocześnie wsadzi się pena i SD - czyli co uruchomi jako pierwsze.
- u mnie akurat złaczenie kabelków masy spowodowalo dużo gorszą jakość dzwieku - wg mnie lepiej jak są rozłączone.
- z pena dluzej rozpoznaje pliki, ale może przyczyną były inne katalogi??? - musze sprawdzić na takim gdzie wgram tylko pliki CDxx