Nie ma problemu z noclegiem wcześniej. Płaci się na miejscu i dostaje docelowy pokój. W ubiegłym roku z tego korzystałem i nie wykluczone że w tym teżsię zobaczy
Nie ma problemu z noclegiem wcześniej. Płaci się na miejscu i dostaje docelowy pokój. W ubiegłym roku z tego korzystałem i nie wykluczone że w tym teżsię zobaczy
A ja miałem napisać niech do Ciebie jedzie Marku hehehehna nocleg
hejo, hejo
sorki za moją małą nieobecność. Widzę, że sobie świetnie dajecie radę beze mnie i aktualizujecie listę.
SUPER. Dięki za samodzielność.
JA Was wszystkich pozdrawiam aktualnie z trasy TransfogarsiejNo taki life... urlop
Ale jak wrócę to od razu zasypię konkretami co do do dalszej impry.
Jeśli chodzi o osoby "nowe" to nie słuchajcie Flatbeeta... on tylko udaje, że ma chody u organizatora. Tylko się chwali. Jak zwykle dostanie najgorszy pokój 13A i niech nie fisiuje![]()
Ostatnio edytowane przez bartstep ; 21-09-2012 o 06:48
alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl
HEJ no to zaktualizowana lista:
1. Bartstep + Ania +
2. AjRomek +
3. hannah+Tosia
4. Kolaś
5. Flatbeet +
6. Pietia
7. Jagiel (?)
8. kasza85+
9. rob69+![]()
10.Robson OKR
11. Proxim@ar
12. ArturK+![]()
![]()
13. Barus91 +(vel Sprężynka znowu w akcji...)
14. Madasyl +![]()
![]()
15. Tina987 +
16. Marek230482 + Asia + maskotka
17. CRIS & MARIO
18. Alex +![]()
19. Edwin156++Piesek
20. DanielM +
21. madtoc+1 os.
22. Teddy84+ 1 os.
23. fireblade +?
24. Paweł + Dorota
25. a Ty?
Ostatnio edytowane przez bartstep ; 21-09-2012 o 07:00
alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl
13A nie był taki zły![]()
Wróciłem z podróży po kraju Drakuli
W tym tygodniu już podam konkrety co do imprezy. Więc zaglądajcie proszę do tego wątku.
Do listy nadal można się dopisywać![]()
Do kiedy można się dopisać i co z płatnością?![]()
Ostatnio edytowane przez marcin.sc ; 26-09-2012 o 17:30
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
Dopisywać się jeszcze można śmiało.
Co do opłaty za dziecko, z tego co pamiętam z zeszłego roku było 50%.
W Borowicach będę w piątek więc w piątek po południu podam pewne odpowiedzi.