Ja po poniedzialkowym poslizgu kupilem DUNLOP SPORT WINTER 3D![]()
Ja po poniedzialkowym poslizgu kupilem DUNLOP SPORT WINTER 3D![]()
Jak stopniał śnieg i skończyły się przymrozki to w miniony czwartek założyłem w końcu zimówki![]()
Ja tez![]()
A ja ciągle na letnich i z wielkim żalem wskakuje we wtorek w zimówki. Na szczęście nowe, sportowe, ale koniec z szybkimi winklami na suchym ładkim asfalcie :-/
Ale w lutym, zaraz po powrocie z nart, pewnie wrócę do letnich, jak co roku :-)
ja zmieniłem wczoraj a moje koszta: 620 opony (Dębica frigo2 185/65/15) + 300felgi + 60 założenie opon na felgi,wyważanie oraz 4 nowe wentyle i założenie na auto = 980zł, a mam nadzieje, że pojeżdżę ze 3-4 lata na tym zestawie![]()
Kuzwa nie wiem i ci nie powiem w tej chwili - mam je w przechowalni w serwisie gdzie mi zmieniali i konserwowali na zime - 225 lub 215 niskoprofilowe. Mam jechac i spytacNapisał Alfista
?
Na zimowych papciach jezdze juz od 15 listopada , mam Fate O 205/65/16 , naprawde niezłe , dobrze trzymają i nawet "Świątecznego buta" zapaliły![]()
dzisiaj wymieniłem. w odstawkę poszły oryginalne 15" Alfy w zamian wstawione 16" aluminiowe, opony jakiejś dziwnej firmy ale prawie nie używane dodane gratis przez poprzedniego właściciela. rozmiar 205/55/R16