Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy 12345678
Pokaż wyniki od 71 do 78 z 78

Temat: kto juz na zimówkach??

RAQ
    Gość

Domyślnie

Ja po poniedzialkowym poslizgu kupilem DUNLOP SPORT WINTER 3D

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Wrocław/Kobyla Góra
    Auto
    156 '00 1.9 JTD 105KM

Domyślnie

Jak stopniał śnieg i skończyły się przymrozki to w miniony czwartek założyłem w końcu zimówki

RAQ
    Gość

Domyślnie

Ja tez

Wojtek Kotas
    Gość

Domyślnie

A ja ciągle na letnich i z wielkim żalem wskakuje we wtorek w zimówki. Na szczęście nowe, sportowe, ale koniec z szybkimi winklami na suchym ładkim asfalcie :-/

Ale w lutym, zaraz po powrocie z nart, pewnie wrócę do letnich, jak co roku :-)

Użytkownik Rowerzysta Avatar Lucky
    Mieszka w
    Frampol
    Auto
    147 1.9JTD 2002r.

Domyślnie

ja zmieniłem wczoraj a moje koszta: 620 opony (Dębica frigo2 185/65/15) + 300felgi + 60 założenie opon na felgi,wyważanie oraz 4 nowe wentyle i założenie na auto = 980zł, a mam nadzieje, że pojeżdżę ze 3-4 lata na tym zestawie

RUDA
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Alfista
    RUDA, a jaki rozmiar opon byl na tych 17tkach??
    Kuzwa nie wiem i ci nie powiem w tej chwili - mam je w przechowalni w serwisie gdzie mi zmieniali i konserwowali na zime - 225 lub 215 niskoprofilowe. Mam jechac i spytac ?

sciesill
    Gość

Domyślnie

Na zimowych papciach jezdze juz od 15 listopada , mam Fate O 205/65/16 , naprawde niezłe , dobrze trzymają i nawet "Świątecznego buta" zapaliły

cin_ek
    Gość

Domyślnie

dzisiaj wymieniłem. w odstawkę poszły oryginalne 15" Alfy w zamian wstawione 16" aluminiowe, opony jakiejś dziwnej firmy ale prawie nie używane dodane gratis przez poprzedniego właściciela. rozmiar 205/55/R16

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia