Póki co okazało się, że to problem z elektrowentylatorem, a konkretnie jego masą - teraz tylko ją znaleźć![]()
Póki co okazało się, że to problem z elektrowentylatorem, a konkretnie jego masą - teraz tylko ją znaleźć![]()
no to o tym wlasnie mowie
Błąd: Zasilanie elektrowentylatora przerwa lub zwarcie do masy?![]()
Diagnostyka i modyfikacje softów; CHIPTUNING DPF EGR VSA TVA SCR info @ marcin [ małpa ] firma.xin.pl
Tak, działa!![]()
159 kuracja
zdjąłem
- rozrząd
- kolektor ssący, który zregenerowałem*- listwa, klapy wirowe, ogólne czyszczenie
- czyszczenie egr
- czysz. przepływki
- czysz. zaworu over.
- czysz. czujki doładowania
- czysz. odmy
- zmiana paska, napinacza, pompy
- zmiana opon na letnie
- zmiana filtra powietrza- (nigdy więcej w takich warunkach)
- jeszcze delikatna korekta w mapie
- po wszystkim wypalenie dpf
to wszystko na podwórku pod domem
a najlepsze było to, że na początku źle założyłem pasek- jednak obracając kołem zam. udało mi się delikatnie zatrzymać na jakimś zaworze
do weloo- program wygląda na dobry, bo po tych operacjach samochód nie do poznania... startuje jak rakieta, brak błędów i podejrzewam, że będzie bliski 190KM
Ostatnio edytowane przez kacper ; 16-05-2013 o 21:13
o czyzby nowa dziewiatka na podkarpaciu??Sprzedales Crosswagona??Wrzucaj fotki pokaz no ja
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Wymiana kolejnej skrzyni kolejnego sprzęgła płyny oleje.... górne wahacze po raz nie wiem któryDo tego kolejne gumy na stabilizatorze. Malowanie podszybia... No i ogólnie wymiana wszystkiego co stuka puka i piszczy
Aaa i nowy olej Valvoline plus filtry. Ponadto konserwacja itd itd... Czyli kupa kasy a niunia od 2 tyg nie jezdzi...
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.
Albert Einstein