Napisał michals_88 A ja powiem wam, ze bedzie dzisiaj problem, bo ludzie przypomnieli sobie ze jutro jest swieto i w KEN center juz nie ma miejsc :-/ Michał, może być problem, ale skoro przed swiętami jakos się ulokawalismy, to może i dzisiaj się uda albo zarezerwuj nam paletami kilka miejsc
dokładnie Jola, dwa dni przed wigilią dalismy radę to i dziś damy
Napisał ergomarcin dokładnie Jola, dwa dni przed wigilią dalismy radę to i dziś damy ...w końcu jestesmy silną grupą pod wezwaniem AR-AZ
fakt
Mnie dorwał wirus, inny niż Alfa i niestety dzisiaj nie przybędę :/
Napisał ergomarcin Krusz - spać nie możesz?LOL Ktoś czuwać musi Tak w skrócie - szkoła
Napisał Zmianowy Mnie dorwał wirus, inny niż Alfa i niestety dzisiaj nie przybędę :/ ...zdrowiej zatem szybko...do następnego czwartku...
Napisał Zmianowy Mnie dorwał wirus, inny niż Alfa i niestety dzisiaj nie przybędę :/ Szkoda... Ale co zrobić, wirus inny niż Alfa bywa silniejszy od nas... Kuruj się zatem, szybko zdrowiej i przjeżdżaj do schronu
Napisał Krusz Ktoś czuwać musi Tak w skrócie - szkoła ale o 5 rano???LOL
Napisał Jola Michał, może być problem, ale skoro przed swiętami jakos się ulokawalismy, to może i dzisiaj się uda albo zarezerwuj nam paletami kilka miejsc Jola, niestety palet już nie ma...
Zobacz tagi
Zasady na forum