Super, nie widać, żeby się "starzały"
Mam je za krótko, żeby oceniać
Nadruk wyblakł
Czarny plastik ramki wyblakł
Wyblakł i nadruk i plastik
Ramka się "zestarzała", jednak w mało znaczącym stopniu
Nie mam ramki
Witam. W sprawie ramek mogę powiedzieć na chwilę obecną tylko tyle że wczoraj właśnie założyłem. Na przesyłkę czekałem 3 dni więc nie jest tak źle. Sam materiał i wykończenie mogłoby być trochę lepsze. Zobaczymy jednak ile wytrzymają. Pozdrawiam.
Jak ja kupowałem ramki to miałem je owinięte kartonem to i dotarły cacy. Sam strecz niestety nie jest żadnym zabezpieczeniem.
nie mam słów do tego jak ktoś szanuje NASZE pieniądze. Nie dość że wysyłka droga to jeszcze zapakowane bele jak, byle by wyszło.. Gdyby to jeszcze było prawidłowo zapakowane ( bo tak pisze przecież wszędzie Flat, że drogo bo koszta pakowania itd ) to bym zrozumiał ale teraz nie rozumiem na co co idzie tych 5 zł ? Na 2 razy owinięte ramki czarną folią strecz ? No bez jaj po prostu.
ooo znowu ty, dawno nie pisaliśmy aż się stęskniłem![]()
mówisz że 3 na 4 doszły pęknięte? ty to masz chłopie pecha, jak nie urok to sraczka ;-)
generalnie powiem tak - odkąd wysyłkę przejęła nowa osoba, związana ze mną to wysłaliśmy dokładnie 272 paczki od połowy października czyli w 3,5 miesiąca. w tym czasie oficjalnych informacji o uszkodzonych przesyłkach było może z 10 max chociaż osobiście aż tylu sobie nie przypominam. i myślę sobie że nie mam całkowitego wypływu na to jak z tymi paczkami obchodzi sie kurier. może nie są one idealnie pakowane ale jeśli uważasz że jesteś w stanie zrobić to lepiej i zajmiesz sie tym charytatywnie to zapraszam do pomocyczy będziesz dalej zgrywał typowego polaczka który tylko narzekać potrafi i nic więcej?? tylko powiedz szczerze
na prawdę staramy sie jak możemy żeby każdy swoje gadżety dostał w całości, żeby ten sklep jakoś funkcjonował, żeby to forum było niepowtarzalne i żeby każdy znalazł tu coś dla siebie. pamiątki, gadżety. wszystkim tym zajmują sie dokładnie 2 osoby, ja i kolega, nikt z nas nie ma z tego żadnego grosza. kolega na pomoc zgodził sie tylko pod warunkiem że wysyłka będzie kurierem z którym on na codzień współpracuje przy swoim prywatnym biznesie tak aby to kurier przyjeżdżał do niego po paczki, by kumpel nie musiał codziennie z nimi latać na pocztę. i wyobraź sobie kolego omenie szanowny, że w tym wszystkim to właśnie najbardziej kosztuje bo przecież nie strecz /choć też za sobą jakieś koszty niesie/. pewnie że byłoby taniej wysyłać pocztą, pomożesz w wysyłce? postoisz na poczcie cierpliwie w kolejce? nie?
to przynajmniej nie przeszkadzaj.
teraz już wszystko wiesz? mam nadzieję że tak bo ostatni raz ci odpisuje, na prawdę nie chce mi sie poraz kolejny tego tobie tłumaczyć, to na prawdę da sie zrozumieć ;-)
spróbuj, spróbujesz ?
to nic nie kosztuje,
TWOJE pieniądze nie ucierpią,
taki luksus - czujesz ?![]()
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 07-02-2014 o 00:18
chyba się ramki pokończyły będą jeszcze ?
Ramki zapakowane jak wyżej na zdjęciu aczkolwiek wszystko w porządku, żadna nie ucierpiała i były praktycznie na 2-gi dzień.
ALFAlow https://www.facebook.com/pages/ALFAlow/1442758092683835
Nasze spotkania http://www.forum.alfaholicy.org/malo...w_okolice.html
Moja była bella http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._q2_culio.html