Bierta Pany rurki od kolegi, towar pierwsza klasa i obsługa super hiper. To był mój 2 zakup i polecam kolegę !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bierta Pany rurki od kolegi, towar pierwsza klasa i obsługa super hiper. To był mój 2 zakup i polecam kolegę !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam wszystkich.
Proszę o podanie na priva ceny za górną i dolną rurę do turbo do AR 156 1,9jtd 115KM 2004r
Jakie elementy potrzebuję jeszcze aby je zamontować?
Jakie są zasady wysyłki?
Pozdrawiam
Witam,
jaki koszt za górną i dolną rurę dolotową do AR 147 1.9 JTDm 120KM 2005r?Bo już nie mam sił wymieniać tych gumowych ;/
I jak sprawa z łącznikami i obejmą?
Pozdrawiam serdecznie
Jak wyglada temat zrobienia dolotu do 159 1.9 jtdm 16v chętnie zaopatrzylbym sie w ladna kwasóweczke zamiast gumy i plastiku![]()
Wszystko założone, nie żałuję ani złotówki, polecam.
Załącznik 127371Załącznik 127373
Tapnięte z SM-N9005
Ciesze sie ,ze jestes zadowolony,pozdr i zapraszam,do 159 nadal jest tylko plan![]()
Hej proszę o podanie ceny za górną i dolną rurę do turbo do 156 1,9jtd 115KM 2004r
interesuje mnie gotowy zestaw do montażu
Jakie są zasady wysyłki? i czas realizacji?
A mnie interesuje cena za dolot do silnika 1,9 JTD 150 KM - jeśli to ma znaczenie to rok produkcji 2005. Odpowiedź może być na PW.
Dzięki
Ładnie to jest zrobioneKtoś się postarał. W jakich cenach się zmieściłeś? Ja myślę nad przeróbka swojego dieselka. Nie wiem na ile mam się szykować
Wiem, że turbo jest drogie ale to nie problem bo mam już trochę pieniędzy odłożone. Potem jeszcze trzeba wszystko ustawić
Autko musi śmigać bo już powoli mi mocy brakuje a nie chcę wymieniać auta bo te co mam jest mega super.