To kup za 2000PLN dobrze zachowane felgi 19" ti za ktore nie bedzie ci wstyd po założeniu do auta. W cenie jest wysyłka. Odbiór osobisty 4800PLN
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]
A dlaczego za 2tyś ? Opony liczysz że są warte 3tyś ? Opony używane , 1000/1200zł Max. Felgi 2500zl. Moim zdaniem cena przesadzona o 1000zl minimum.
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Kontaktowałem się już w sprawie tych od Ti. Dokładnie, cena przesadzona. 2500 za samą felgę mogę dać, i z 1200 opony. To taka realna cena![]()
Mam tę felgi i ostatnio koleś( miłośnik audi) mi wyważał i zakładał, powiedział, że pierwsze felgi seryjne, które mu sie bardzo podobają. Też uważam, że są piękne![]()
Czytaj ze zrozumieniem.Nie napisałem że opony sa warte 3tys tylko zadałem pytanie czy zakup felg 19ti jest realny za kwotę 2tys zł w bdb stanie. Sądzę że większa ilość felg 19" ti na rynku wtórnym jest w złym stanie technicznym i ciężko jest wychaczyć coś przyzwoitego za mniej niż powiedzmy 3tys zł. Druga sprawa opony 235/40 19 w bdb stanie też są mało realne za 1200zł.Jakoś gdy szukałem takich dla siebie nie miałeś nic w miare przyzwoitego w cenie o ktorej piszesz.Jeżeli handlujesz oponami i masz teraz takie na stanie bez zadartych rantow z przyzwoitym bierznikiem i nie łatane za 1200zł to chwała Ci za to.Co do innych użytkowników to popatrzcie na ceny kompletów ( czytaj 4szt opon jednej marki ) jakie są na rynku wtórnym, popytajcie sprzedawców o stan rantów, łatki głębokość bierznika Sami wyciągnijcie wnioski ile to trzeba się naszukac aby znaleźć coś godnego użytku i na pewno nie będzie to kwota 1200zł.Prezentów nie zamierzam nikomu robić skoro wiem że mam felgi i opony zadbane i próżno szukać takiego kpl na tą chwilę.Może jak sytuacja mnie zmusi to zejdę nieco z ceny.Na tą chwilę jest ro kwota 4800 z własnym odbiorem.Komuś cena nie odpowiada niech nie kupuje i szuka dalej bo na pewno tak na tym zarobie że hej...
Ostatnio edytowane przez squadracorse ; 22-05-2016 o 23:18
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]
Ja nie moge idealnych 18 za 2 tyś. sprzedać.
LG G4 + Tapatalk
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
U mnie opony w tym rozmiarze chodzą u wulkanizatora po 1400 komplet niezależnie od stanu... kwestia trafienia na dobry zestaw.