Byłem dziś w Autotraperze w Łodzi i Pani, którą tam zastałem wiedziała mniej o Gulii niż ja tu z forum. Według niej silniki benzynowe poza QV, to tylko nieoficjalne informacje. Stwierdziła, że nie przewidują wersji z napędem na 4 koła. Ogólnie nie wiedziała prawie nic. :/ Za to samochód nie posiadał takich niedoróbek, jak nie raz słyszało się tu na forum. Z zewnątrz wszystko idealnie spasowane. Niestety przedni zderzak zauważalnie różni się odcieniem od reszty auta. :/ W środku nie rzuciły mi się w oczy kiepskie materiały, ale pobawiłem się kilkanaście minut komputerem pokładowym i rozczarował mnie szybkością działania. Po każdej komendzie trzeba było chwilę odczekać, nie zawsze reagował... W szczególności to się działo do ok. 2 minut po uruchomieniu, później było trochę lepiej, ale nie idealnie. Jazdy testowe prawdopodobnie od przyszłego tygodnia, ponieważ czekają na tablice. Według wspomnianej wyżej Pani spodziewają się wersji QV w salonie, ale jakoś nie jestem przekonany w prawdziwość tej informacji.
Oglądana Julia była w wersji Super 180KM oczywiście z manualem i czarny środek. Za to felgi 18".
Była wojna o kufer i on naprawdę jest w cholere mały! Bliżej mu do kufra 156 w sedanie niż do 450l.