Przepuszczałem pieszego na pasach.
Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Sprawca:
Dziadek się zagapił, próbował hamować, ale nie dał rady - nawet nie dyskutował, grzecznie przed policją się przyznał do oczywistego. Najlepsze, że po zepchnięciu samochodów dziadek od razu wystawił trójkąt na pasie gdzie były resztki, szkło, rozlane płyny z nissana, po czym po minucie jakiś debil skasował ten trójkąt przy ~120 czarną octavią nawet się nie zatrzymując.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
O ja pierdziele ,taka ładna 156 ,co za kraj:/ rozumiem że bd robił alfe
Oczywiście, jeżeli tylko będzie taka opcja to bella będzie zrobiona i dalej jeżdżona. Dostała klapa, zderzak i podłoga bagażnika, za to tylna zawiecha wygląda na nie draśniętą nawet, także mam nadzieję na szczęśliwe zakończenie tej historii.
Aha... dla kolegi twierdzącego, że alfy po 96 to g***. Jako samochód zastępczy dostałem 307... to jest dopiero definicja "la merde".
Ostatnio edytowane przez KHOT ; 17-07-2013 o 12:48
A już chciałem proponować jakiegoś spota w niedzielę...
Zderzak do wymiany, tylna klapa i podłoga do zrobienia. Dobrze, że błotniki nie uszkodzone to odejmie trochę kosztów i zachodu. Nissan za to raczej do kasacjiKtoś mówił, że Alfy są takie delikatne i kruche???
![]()