LM Synthoil możesz zastąpić Meguinem Super Leichtlauf 5w40. W zestawie z AR9100 wyjdzie Ci w podobnej cenie bądź taniej niż LM
Motul
Vavoline
Castrol
PENRITE
MILLERS OILS
Selenia
Yacco Lube
Texaco
Total
Mobil
RAVENOL
Shell
Fuchs
Midland
Eurol
Liqui Moly
LM Synthoil możesz zastąpić Meguinem Super Leichtlauf 5w40. W zestawie z AR9100 wyjdzie Ci w podobnej cenie bądź taniej niż LM
@tomek evo wlyszkow Macie może kontakt z jakas kompetentną osobą w Liqui Moly mam pytanie odnośnie stosowanie ich olejów przekładniowych. Napisałem wiadomość do LM Polska i LM DE ale chyba mnie zlali ;]
Synthoil diesel jest w opakowaniach 5L i 5 litrów jest w sam raz na wymiane, ale jak wyżej kolega napisał masz alternatywę w postaci Meguin Super czyli odpowiednik LM Synthoil High tech u forumowych kolegów, a ten synthoil High tech chyba się niczym od synthoil diesel nie różni.
Sorry, nie potrafię pomóc w kontaktach z LM
No racja, synthoil jest po 5L. I tak właśnie mi zwykle wychodził przy wymianie, ze po wlaniu piątki było 3/4 skali, ale na ewentualną dolewkę już ni ma, a po 7-8kkm mi juz jakieś 200ml ubywa. Jak to jest to samo, to rzeczywiscie fajna opcja, juz dostalem ofertę i nawet się chyba skuszę![]()
Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
Pływak napisz mi na priv o co dokładnie chcesz zapytać to postaram się przekazać do kompetentnych osób w LM Polska. Nie obiecuje, że odpowiedź Cię zadowoli ale spróbujemy.
Ok dzięki poszło pw![]()
Ja mogę spróbować odezwać się do gościa z LM DE z którym rozmawiałem o ich dodatkach do paliw. Ale jak tomek podjął się mediacji z polskim oddziałem to chyba nie ma sensu
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez jersey ; 11-10-2016 o 22:35
LM DE właśnie odpisał ale dosyć zdawkowo może kontakt tomka coś więcej rozjaśni mi na temat olejów przekładniowych.
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Ogólnie kontakt z polskimi przedstawicielami koncernów jest z dupy.
Millers mi w ogóle nie odpisuje na maile, a Penrite przepisuje nic nie warte ogólnodostępne porady z neta. Słabo.
Dlatego wszelkie pytania kieruję na zachód.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10