Przy przenoszeniu na innym serwer, forum się posypało i ostatni backup jaki administratorzy wykonali, był z 16 grudnia. Dlatego też, parenaście postów (i nie tylko tobie) znikło.
Co do samego tematu, to tak... Ogłoszenie wisi już hmmm... Kilka miesięcy? Przynajmniej ja tyle zaobserwowałem.
Auto zarejestrowane w Olsztynie, co widać po tablicach "NO" (jestem z tego regionu, dlatego znam tablice), gdzie auto niby pochodzi z Gdańska... Zapytałbym się, o co tutaj chodzi... być może nieprzerejestrowany jeszcze z poprzedniego właściciela, albo coś w tym rodzaju.
Stożek... a raczej te super ekstra rury od powietrza +20KM, to pierwsze co bym robił, jeżeli zdecydowałbym się na zakup. Myślę, że to akurat najmniejszy problem.
Końcówki drążków, to koszt około 50zł szt.
Tłumiki, bo raczej od razu wymieniałbym i środkowy i końcowy, to rzecz do ogarnięcia na zamówienie, jeżeli nigdzie nikt nie dysponuje takimi w dobrym stanie. Myślę, że zmieścisz się w granicy 350zł.
Co do katalizatora, to niestety nie wiem...
Spadające obroty i przygasanie, dzieje się tak zarówno na biegu jałowym, jak i normalnie podczas jazdy? Tutaj to akurat może być sporo przyczyn, może być własnie winny temu dolot, silniczek krokowy, ewentualnie może być też zasyfiona, lub padnięta przepustnica.
Więc w skrócie, cena trochę przyduża... Osobiście nie dałbym 13 tysięcy, gdzie jeszcze czeka mnie dość sporo pracy przy aucie. Spróbuj zbić cenę, wtedy jeszcze ma to jakiś sens.
Pozdrawiam![]()