ja długo nie moglem sie zdecydowac na zakup auta (choc wiedzialem ze to ma być 33) jak wkoncu podjelem decyzje ze kupie to nagle wszystkie fajne zniknely z alledrogo.pl moj kumpel sprzedawal w dobrym stanie z nowymi czesciami ale jakos nie moglem sie do niej przekonac / zakochać sie w niej w końcu to miało być wyjątkowe auto a nie srodek transportu... no i po miesiacu szukania pojawiło sie jedno ogloszenie bez zdjec mały przebieg - mysle jakiś wałek ale wysałełem maila z zapytaniem czy ma "kubełki" odpowiedz nie ale po jakims czasie nie wiem czemu zadzwoniłem i okazało sie ze starszy pan mało jezdzil kupil fabie bo juz ciezko było mu wsiadać.. no to odrazu do pociagu i juz z pociągu ją zobaczyłem i wiedzialem ze bedzie moja - okazalo sie jeszcze ze to "Imola" czyli taka jakiej szukałem i miałą pare "uchybień" ale jakos nie zwracalem na nie uwagi do Bydzi wrocilem Alfa
potem jeszcze kolega wyliczal co w niej jest "nie tak" ale ja jestem zadowolony z zakupu
podobno kupiona w niemczech w '93 potem sprowadzona przez handlarza w '96 i kupiona od pana u ktorego ją znalazłem z przebiegiem 130 000![]()