kochani, mam 35 zapinek do identyfikatorów -jedną stronę wkladasz w płaski,ok centymetrowy otwór zrobiony w identyfikatorze,a drugą stroną klipsem przypinasz do ciucha - przyda sie?![]()
kochani, mam 35 zapinek do identyfikatorów -jedną stronę wkladasz w płaski,ok centymetrowy otwór zrobiony w identyfikatorze,a drugą stroną klipsem przypinasz do ciucha - przyda sie?![]()
Ostatnio edytowane przez majeczka ; 09-05-2014 o 09:58
Super, zobaczę czy można gdzieś nabyć same te plastiki na plakietkę.
ja mogę podrukować identyfikatory ewentualnie na jakimś grubszym papierze
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
aha-jesli potrzeba wiecej niz 35 zapinek, krzyczcie! moze jeszcze z 10 zalatwie. co do identyfikatorów,to jesli nie dorwiemy plastiku,to wystarczy gruba tekturka z otworem na mozliwosc dopiecia tej zapinki i bedzie ok,wytrzyma 1 dzien![]()
Wow, będzie jak na jakimś kongresie![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
generalnie można by i bez tegoja z Jaso prowadzę rozmowy na temat jakiś pamiątkowych naklejek
na auta jeśli jest jakiś grafik tu niech się zgłasza
![]()
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
Juro znasz więcej osób ode mnie, myśle ze plakietki sie przydadzą tym bardziej ze bedą ludzie z różnych środowisk.
Co do dziury w tekturce to rzeczywiście wystarczy - przepustki do sejmu sa drukowane na tekturce i mają właśnie wpisany klips taki jak na zdjęciu Majteczki
to ja porobię etykiety drukowane z lepszego papierutylko niech każdy nam się na liste wpisze
Dodano po 5 minutes:
żeby nam nie uciekło![]()
1.Jaso
2.Zmianowy
3.Juro
4.Adalberto
5. Sasza
6. Sebek
7. Lichy
8-9 Cassiel + eXtremista
10-11 Tofik21 + Kozi146
12.Cobretti
13.Ganisz
14.Panek94
15.takeshi
16.Bilik 159sw Płońsk
17.Marcin@Romeo
18.Piotreek
19.brozek
20-21. Devilwawa66+Krasnal
22.majeczka
23.kornat
Ostatnio edytowane przez Juro ; 09-05-2014 o 10:27 Powód: Dodano
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8