Przesyłki rozjechały sie po końcowych urzędach pocztowycha zatem dziś powinny być u nas raczej, ew. jutro
![]()
Przesyłki rozjechały sie po końcowych urzędach pocztowycha zatem dziś powinny być u nas raczej, ew. jutro
![]()
Ciekawe u kogo pierwszego będzie
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Ja już mam12:42 ;p
Ja też już mam.
No to teraz jakaś relacja z funkcjonalności i kompatybilności by się przydała.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
U mnie też jestSwoją drogą ma ktoś sprawdzony patent jak to najlepiej do schowka pociągnąć?
![]()
Jeżeli miałem kabel AUX IN wcześniej bezpośrednio do radia podłączony, tzn że zmieniarka chyba powinna być kompatybilna z radiem? Bo obawiam sie że mi właśnie radio może nie obsługiwać, na górnej pokrywie radia przy opisie wtyczek widnieje "CD Player Only", nie wiem czy to może być powód i wskazówka że nie da rady podpiąć Changera. Ale ogólnie zmieniarke mi radio widzi, bo można ją włączyć przyciskiem SCR i normalnie tryb działa (bez wymuszania ON+SCR). Tylko że: AUX poprzez zmieniarke działa (przez jacka z telefonu gra), pendrak nie działa mimo że foldery i pliki nazwałem jak w instrukcji, karty Micro SD nie sprawdzałem jeszcze. Odnośnie pendraka: nie wyświetla mi w ogóle ani folderów ani nawet ścieżki utworu CD 01, CD 02, ... itd, tak jak muzyka z płyty cd (na koniec wrzuciłem luzem utwory, testowałem czy w ogóle zadziała). I niestety póki co jest lipka. Potestuje jeszcze z kartą pamięci, ew. zrobie format pendraka na inny system plików (standardowo fat32 był). Jak ktoś ma jakieś sugestie to chetnie wysłucham ;p :/
EDIT:
Aha, byłbym zapomniał: wcześniej radio działało tylko po przekręceniu kluczyka na zapłon, teraz po podpięciu zmieniarki o dziwo działa nawet bez kluczyka...
Czytam polską instrukcje w pdf i zastanawiam sie czy może trzeba jeszcze gdzieś coś podpiąć z kabli inaczej. Ja wpiąłem jedynie niebieską kostke, natomiast dwie luźne okrągłe wtyczki (tak jakby męska i żeńska), wiszą zaizolowane. Czy to może być jakieś podpięcie do BT lub do przycisku zmieniającego z CD na zmieniarke MP3?
Ostatnio edytowane przez FoX12345 ; 27-05-2014 o 16:54
Co do pendrivea to nie może być za duży. Popróbuj z różnymi wielkościami. Ja ciągle w robocie jestem i nawet nie mam jak sprawdzić czy paczka już jest. Ogólnie fajnie się czyta wasze posty ,że paczki dochodzą![]()
Zmieniarka dotarła dzisiaj rano po 9-tej. Dopiero wróciłem z pracy więc testował będę jutro.
No i popróbowałemprzeczytałem pare stron z tematu o zamówieniu zmieniarki w poprzedniej edycji (strona 26) i okazało sie że źle robiłem
karta SD działa, 6 folderów, w każdym przynajmniej 2 utwory. Czyta spoko, multifunkcja kierownicy działa. Tylko folderu CD2 mi nie widzi. Mam CD1, CD3 - CD6 ;p bardzo przyjemnie, głośność niemal taka jak słuchając radia więc jest oK! Zakup uważam za udany
EDIT:
na karcie wrzuciłem 6 folderów-działa, na pendrak 7 folderów- żeby sprawdzić czy pójdzie więcej. nie działało. zrobiłem mu format i wrzuciłem to samo co na karcie SD (6 folderów), te same utwory. I niestety z pendraka nadal nie odtwarza. Pendrak sprawny, 4 gb goodram , karta microSD kingston 16gb class 10. Jakieś pomysły? zgłupiałem ;/
Ostatnio edytowane przez FoX12345 ; 28-05-2014 o 07:51