Jak masz taką możliwość to wybebesz środek i zabezpiecz i wygłusz podłogę dodatkowo bo 155 jest głośna
Jak masz taką możliwość to wybebesz środek i zabezpiecz i wygłusz podłogę dodatkowo bo 155 jest głośna
zapraszamy >> www.sklep.zrobieforme.pl
środka nie ma, wyjęty. Jakoś w tygodniu bede robił podłoge, maty bitumiczne są kupione i czekająogólnie dam dwie warstwy mat bo są cienkie, na maty pójdzie filc a na filc znów maty, aby to było troche sztywniejsze. do wygłuszenia drzwi kupie grubszą pianke.
Nie rób tak, to bez sensu. Dajesz matę bitumiczną 1 warstwę i na to gąbkę i tyle, to jest już lepsze niż seria.
Nie klej tyle bitumu bo on tylko tłumi drgania blachy a do tego starcza jedna warstwa, zamiast filcu który nasiąka wodą i śmierdzi jak cholera daj piankę, zawsze sucha i lepiej głuszy.
Poszukaj po necie albo zadzwoń gdzieś po poradę, ja posłuchałem chłopaków z firmy Bitmat z Marek i jestem zadowolony a doświadczenie mają spore i nie wciskają kitu.
kasztelan raz napisałeś gąbkę a raz piankę. Ale pewnie o piankę chodzi. A jeśli kolega chce to zrobić szybko, to można pogadać z ludźmi od ocieplania stropów, bo dla nich psiknąć na podłogę to moment i wypełni ta pianka każdy zakamarek.![]()
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest
No niewierze, że sam wrzuciłeś foty
A w kwestii wygłuszenia na podłogę mata z aluminium, nawet boll-a dają rade, drzwi też lepiej matami tylko klejonymi na panele z włókna szklanego jak zamierzasz czesto zaglądać w drzwi![]()
Wujek, tak, miałem na myśli piankę poliuretanową.
Wszystkie pianki pouliretanowe chłoną wodę jednoskładnikowe nawet bez niej nie wyschną
Poszukam foty jak sie wkurzałeś, gdy mówiłem, że to wrzucę![]()
A wrzucaj XD jak chłonie wode to ja dziękuje, nie chce mieć za rok sita z podłogi. wole już sobie filcem obłożyć.
Filc tez marny pomysł, dostanie wody i będzie gnił. Maty bitumiczne ktore masz daj na drzwi, a na podłoge kup te z alu.