bo mam bdb rabaty na billiegoa co do koni...no nie wiem jakos nie mialem dostepu a charakterystyka b6 mi b odpowiada
a jak inni z postepami?
bo mam bdb rabaty na billiegoa co do koni...no nie wiem jakos nie mialem dostepu a charakterystyka b6 mi b odpowiada
a jak inni z postepami?
Witam moze to nie jest zbyt jakas szalowa propozycja ale ja osobiscie chcialbym na to 100-lecie jakas naprawde dobrze zaprojektowana i dobrze wykonana naklejke na tylna szybe z dobrze widocznym znaczkiem Alfy i czytelnym napisem zeby mozna bylo godnie i wyraziscie promowac Marke, ktora jak wiadomo jest najlepszaPozdrawiam Wszystkich milosnikow Marki
![]()
Czy z Wawy będą jechać jakieś Transaxle na obchody 100-lecia Alfa Romeo ?
jeda 2 z tego co wiem![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
No to z bratem spróbujemy wyszykować trzeciTylko gdzie dostać tą nieszczęsną poduchę pod skrzynię, której nigdzie nie ma?
2 miesiące z hakiem, może się uda zrobić wał, skrzynię, regulację zapłonu, zawieszenie, hamulce i poprawki lakiernicze, wydech.... retyy.... ile tego hehe
Kupowaliście już bilety na obchody w Milano? Powoli się przymierzam
![]()
ktorej poduszki Ci trzeba? i jaki masz motor? jak potrzebuejsz gratow pisz bedziemy walczyc![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
Ja bym chcial, ale troche sie bojeGeneralnie auto jezdzi bardzo okej, ale wizja awarii gdzies 800km od polskiej granicy troche mnie martwi...
To Milano 2.5 V6. Kupiłem już przedni donut (60518193) firmy akron i tej samej firmy jedną poduchę (60533878) i potrzebuję poduchę z numerem (60533877) i za jednym zamachem przydałoby się wymienić tą trzecią (60521958) której też nie posiadam. Zakupy robiłem w firmie Vemapol. Dla informacji podam, że w FOTA nie mają nic do tych mocniejszych wersji silnikowych, nawet nie ma możliwości zamówić. InterCars twierdzi, że mogą zamówić wszystko z impergomu, ale jakoś im nie wierzęa okres oczekiwania - miesiąc. Będę wdzięczny za jakieś wskazówki
.
PiotrekR do odważnych świat należyja też się obawiam, ale mam zamiar przetestować w połowie czerwca autko na trasie ok 700-800 km po Polsce. Jak nie pojedziesz, bęziesz żałował do końca życia. Ja mam zamiar kupić bilety, żeby nie było już odwrotu
![]()
Jeson właśnie jadę testować Milano w Twoje okolicea konkretnie do Kietrza. Nie wiem czy mi się tylko wydaje, ale chyba Alfisti z Twoich stron macie ciężko
Jak bywam w SRC, OGL to prawie nie widać Alfa Romeo. Jednak jakieś 2 miesiące temu siedzę sobie w aucie na powiślu w Wawie, patrzę...... jedzie lśniąca, nowiutka, czerwona MiTo. Lookam numery i co widzę?
SRC . Ucieszyłem się jak dziecko haha...
![]()
A wracając do wyjazdu, czy ktoś od nas z forum kupił już bilety? Będzie jakaś lista pewniaków? Może by tak po drodze zjeżdżać się w "systemie gwiaździstym" żeby opuścić granice naszego kraju sznurem Alf, którego końca nie widać?