uchwyty i schowki wlasnie po to zeby nie stawac na picie czy jedzenie na parkingach bo alfy sa po to zeby nimi jezdzic a nie stac po parkingach POZDRAWIAM
uchwyty i schowki wlasnie po to zeby nie stawac na picie czy jedzenie na parkingach bo alfy sa po to zeby nimi jezdzic a nie stac po parkingach POZDRAWIAM
Panowie! Brak uchywtow na napoje?! Taki problem to nie problem!!! :mrgreen: W linku ponizej cos dla tych,ktorym w alfach brakuje wspomnianych juz uchwytow!! :mrgreen:
http://www.allegro.pl/item262679713_...upominek_.html
Tylko zamiast "pifka" cola,lub kawosia![]()
ja specjalnie sikam przed wsiadaniem do alfy, zeby mniej palila a oni mi tu o uchwytachNapisał Remek
![]()
![]()
![]()
co wy tak na te uchwyty???
Jezdze od 16 lat - i zaden moj samochod nie mial uchwytow na napoje.
i ani razu nie odczulem ich braku.
jakis dziwny jestem.....
Za tym kaskiem trzeba będzie się rozejrzeć bo niedługo będzie wymagana jazda w kaskach i i uchwyty się tę przydadzą![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
wada... to głównie brak samokrytyki mojej alfy, zawsze powarkuje na inne auta reszty świata, na światłach ciągle się nie może doczekać i wyrywa się już na żółtym. Poza tym zawsze jak się kończy jedzenie to wiernie patrzy aby ją zatankować a po tym znów dziczeje...ehhhh życie![]()
PawełQV
AR 164'91 QV
Dokładnie. Nie pamiętam żeby ktokolwiek z mojej rodziny używał takich uchwytów nawet jak były.Napisał adasco
Jakby ten kask miał opis kocham Alfę to pewnie bym wziął i to ze dwa żeby jeszcze na różowego futrzaka sie załapać![]()
Mysle,ze z tym napisem nie powinno byc problemuNapisał ja.m
:mrgreen:
witam
156
1. mało miejsca na tylnej kanapie w wersji sedan ( kombi jeszcze nie testowałem ) i nie chodzi mi o miejsce na kolana czy stopy :wink: , trzeba być bardzo zwinnym by zrealizować teksty Hip-hopowych piosenek .
2. faktycznie nie ma gdzie wstawić napoju by po ćwiczeniach się nawodnić
3. czasami konektory przewodow się luzują i trzeba się naszukać , by to podociskać
pozostałe wymieniane przez kolegow sprawy mi nie przeszkadzają , czyli w/g mnie to nie wady.
pozdrawiam