Merole rdzewieją na potęgę i wyskubują im lusterka wsteczne
polecam lexusy
Merole rdzewieją na potęgę i wyskubują im lusterka wsteczne
polecam lexusy
Ostatnio edytowane przez radosuaf ; 22-08-2014 o 12:24 Powód: Dodano
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
[QUOTE=KRS;1479248]Merole rdzewieją na potęgę
w210 rdzewial,jego nastepca juz nie,ma duzo elementow z aluminiuma co do lexusa to spoko auta,taka dopracowana toyota z lepszym wyposazeniem
bardzo dobrze dopracowana toyota z dużo lepszym wyposażeniem, wizerunkiem i stylem, drogi kolego![]()
Ja bym tak nie przesadzałna Twoim miejscu.
Mam w pobliżu serwis Lekusa to widzę ile tam aut "kołuje" codziennie.
Drogi w utrzymaniu , designe deski przedniej niestety dużo gorszy w odbiorze od Passata czy Audi.
Dużo palący z przeciętną dynamiką ale komnfortowy i cichy ( no za coś się w końcu płaci)![]()
slyszalem opowiesc o serwisie lexusa, znajomy ma takowy nie wiem jaki model bo nie moje progi ale suvowata hybryda , iteraz , przypadkiem wpadl mu tel , gdzies w szpare na tunelu srodkowym ,nie do wyjecia , a gosc pracuje telefonem , pojechal do serwisu ,zdemontowali co trzeba i ladnie przeprosili , wyjatek?
Cubus, nie nie wyjątek. Ogólnie przyjęta zasada. Założenie jest takie aby dbać o klienta. To niestety dla wielu osób nie ta półka cenowa. No może poza IS.
Wiec wielu tutaj będzie opowiadać zasłyszane legendy lub mówić to widzi przez okno.... Ris, a wiesz w jakieś sprawie kolują do serwisu? Może na przegląd?
Reszta porównywać Alfę do Lexa to tak samo jak kupić chińskie buty z ortalionu i zestawić je z włoskimi z prawdziwej skóry.
Niestety. Proponuje odrobinę racjonalnego podejścia. Alfa nie jest, nie była i nie będzie bezpośrednim konkurentem dla Lexa.
A już ręce mi opadają jak ktoś porównuje 147,156 do Lexusa. Jakiegokolwiek.
Pozdrawiam
Dyskusja z Tobą to powrót do piaskownicy.
Z mojej strony EOT.
Dorośnij.