tylko ten tor jest nawet za ciasny, nie da się dłużej bokiem lecieć a uwielbiam toTo tor tylko na 1 i ewentualnie 2 bieg a to mi troszkę nie podchodzi ale trudno.
tylko ten tor jest nawet za ciasny, nie da się dłużej bokiem lecieć a uwielbiam toTo tor tylko na 1 i ewentualnie 2 bieg a to mi troszkę nie podchodzi ale trudno.
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
To ja już się pogubiłem, z tego co tu piszecie widzę, że po przejechaniu w sobotni ranek 300km będę musiał zostawić samochód poza terenem zlotu bo na imprezę nikt mnie nie wpuści samochodem tak? To jak to w końcu będzie wyglądać? Gdzie będą te prezentacje nowej Gulietty? hamownia i inne atrakcje? Czy inni uczestnicy którzy wzięli pełną opcję też nie będą mieli możliwości wjazdu na teren sobotniej imprezy?
Tu jest "teren zlotu" w sobotę: http://www.torakietowa.pl/tor.php
Myślę, że jest wystarczająco miejsca dla tych, którzy przyjechali dla towarzystwa, jak i dla tych, którzy będą aktywnie uczestniczyć.
Tor mamy tylko na sobotę, w piątek i niedzielę jesteśmy w bazie noclegowej w Sobótce. Hamownia będzie prawdopodobnie w niedzielę, więc nie będzie problemu, żebyś sobie przyjechał nawet na 1 dzień tylko shamować Alfę.
Giulietta - to jeszcze sprawa do obgadania, w dużej mierze będzie to zależeć od ADFu i od FAP, jednak myślę, że najwłaściwsze miejsce to właśnie Tor Rakietowa. Nawet jeśli nie wziąłeś opcji "z torem" to myślę, żeby nie będzie problemu, żeby przejść przez szlaban, żeby zobaczyć jak jeżdżą koledzy, albo poogladać Giuliettę. Na moją logikę to za szlaban będą wpuszczane tylko samochody jeżdżące po torze, ale tutaj niech się jeszcze główny organizator piotriix wypowie.
No to chyba jasne. Jeżeli nie wybrałes opcji zlotowej jazdy na torze, to samochód na torze będzie Tobie zbędny.Jednak na teren toru wejść będziesz mógł. Hamownia będzie najprawdopoodbniej w niedzielę, na terenie ośrodka.
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
czyli jako takiego miejsca żeby się spotkać samochodami ze wszystkimi, zdjęcia porobić nie będzie tak? bo ja to sobie wyobrażałem to inaczej a mianowicie, zapisuje się u nas na forum, wpłacam tam jakąś zaliczkę, w sobotę rano melduję u wszystkich na terenie zlotu(nie nie wiem, mówiąc terenie mam na myśli jakieś lotnisko, większy plac) stawiam sobie belle w śród innych bellii gra muzyka, bawimy się, jak chcę to płacę i zapisuję się na tor a jak nie to nie, a tu takie rozczarowanie i jeszcze stulecie;/
Zdjęcie to najmniejszy problem akuratJakiś termin się ustali i na bank nie będzie trzeba za to płacić
PP
Na razie to czekamy z tym na ile godzin wynajmujemy tor, bo możliwe, że będzie dłużej niż jest napisane w pierwszym poście![]()
co nie zmienia faktu, że i tak się nie wjedzie, jak się nie zapłaci 100zł......:/
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)