jesli postojówka tak mocno świeci , to jak jest ze światłem kierunkowskazu - czy wystarczająco sie odróżnia?
jesli postojówka tak mocno świeci , to jak jest ze światłem kierunkowskazu - czy wystarczająco sie odróżnia?
moim zdaniem, jak już założę HIDy to razem z nimi Ledy do postojówek, gdyż zwykłe barwione żarówki miałem już w 146 razem właśnie z blue vision w światłach mijania i nie zauważyłem rażącej różnicy. dodatkowo blue vision w postojowych szybko się przepaliły i wróciłem do zwykłych. mam nadzieję, że zestaw HID + led przetrwa dłużej.
Zakupiłem. Rzeczywiście nie wywalają błędu ale to ze względu na to, że mają większą moc. Niemniej świecą bardzo ładnie, jest wyraźna różnica.
Niestety będę musiał chyba zakupić jeszcze jedną sztukę gdyż jedna podczas wkładania wpadła mi do lampy i kapucha.
A ja dzisiaj wymieniłem zwykłą, białą postojówkę na W5WB (niebieska) i jest duża różnica w kolorze światła. Teraz jest znacząco bardziej białe.
Ja te, które wyjmowałem miałem niebieskie i szczerze Ci mówię jakbyś założył diodowe to dopiero byś zauważył różnicę.
Może się kiedyś skuszę. Na razie się cieszę z niebieskich![]()
OK. Ale jakbyś był w pobliżu do wpadnij porównać, na pewno się skusisz. Inna sprawa, że zamontowałem sobie HIDy i wszystko ładnie się komponuje.
coachu - na jakiej aukcji je kupiłeś?
Kupiłem je od gościa LED-labs ale z racji tego, że jedną sztukę zgubiłem i potrzebowałem na szybko 1 szt i dokupiłem w Zabrzu w Opticonie, także wystawiają na allegro.
Te i ta działają OK.
Coachu - dość często bywam w Sosnowcu, więc jak tylko będzie okazja na spotkanie, to chętnie porównam świecenie![]()