Nie wiem ile w tym prawdy. Przekazuje to co usłyszałem. WORD nie ma kasy na taką impreze.
Nie wiem ile w tym prawdy. Przekazuje to co usłyszałem. WORD nie ma kasy na taką impreze.
Będę coś myślał ale w tak krótkim terminie nic nie obiecuje. Zobaczymy.
Panowie, a może karting w łodzi? Dzisiaj odwiedziłem port łódź wraz z kolegami i przy grupach 9+ można już dyskutować cenę :]
Ja jestem za. Ale nie wiem czy uda nam się zorganizować przynajmniej 9 osób.
ja też bym był skłonny się pisać na coś takiego, Adam a może by się coś pomyślało powoli nad pożegnaniem lata co? zrobić by coś podobnego jak było w marcu i zorganizować na 1/4tylko wtedy musiało by być lotnisko...
b-ski, wreszcie wiem kogo czasem wpuszczam przy 2gim lo :}
Piękna ta twoja 166, ja często jade qashkajem rodziców więc mojej mito raczej rzadko uświadczysz.
Można coś pomyśleć. Czy 1/4 mili to się zobaczy. Jak zwykle szukam dużego placu w Piotrkowie żeby pomieścić samochody i coś zrobić. Może ma ktoś jakieś pomysły co do takiego miejsca? Odrazu mówie że parking Carefoura odpada bo już pytałem. Chodzi mi otermin 15 października ( Niech każdy sobie miej więcej zaklepie taki termin ). Ale to tylko wstępnie i narazie jest wszystko w trakcie załatwiania i nie wiem czy uda się coś załatwić. Mam też firmę która mogła by troche nam pomóc i coś zasponsorować. Jedynym warunkiem tej firmy jest to że stawiają KRWIOWÓZ. Co za tym idzie impreza musi być w miejscu gdzie kręci się dużo ludzi.
Ostatnio edytowane przez Someone83 ; 04-09-2011 o 20:22
Parking za Amfiteatrem ?????? nawet duży ten plac
AR156 1.9 JTD 16V 140KM Ti 2004r
Witam wszystkich
16 września chciałbym zorganizować małe spotkanko ( miejsce i godzina do ustalenia ) które będzie tyczyło się Piotrkowskiego zlotu Alfa Romeo w paździrniku. Mam nadzieje że tym razem uda się zebrać kilka osób. Co do godziny to ustalcie sobie bo ja mam wolne ale ze względu że to piątek to nie każdemu pasuje każda godzina.
Pozdrawiam