Witam Panowiewróciłem po awarii komputera i w dodatku jeszcze wyjeździe spowrotem do NL. Aktualnie asprawa wyglada tak, że nie wiem nic. Po weekendzie jeszcze raz bede pisał do mojego producenta co i jak. Jestem w Nl ale siostra ogarnię sprawę z PL więc nie długo ruszą znów zapisy na flagi i dojdziemy do konkretów w prawie trójkątów.
2 raz padl mi komp i juz go nie odratuje, narazie nie mam czas zajac sie tematem kompa a bez tego nie poprowadze zapisow mam nadzieje, ze w ciagu miesiaca wszystko juz bedzie ok i napewno wrocimy do tematu.
Sorki Panowie..
Spoko... ja czekam wytrwale, choć nie wiem czy się nie pokuszę na oryginalne. Obecnie nakleiłem sobie na aucie ,,tymczasowe" z gamy Tomka i wygląda to nieźle.... jednak wydaje mi się, że nasze początkowe szacunki co do wymiaru muszą być zmienione. 7,5-8cm będzie odpowiednie. Moje mają 6cm i wygląda to tak:
![]()
OK, zrozumiałe, czasem się zdarza
masz rację, ja u siebie mam identyczne, z tego samego źródła co Ty. Podstawa trójkąta to 6omm, sam taki chciałem, przymierzałem 12omm, ale wydawały mi się za duże, więc kupiłem o połowę mniejsze i te są znów za małe
75 - 80mm podstawa trójkąta będzie całkiem OK. Może być nawet 85mm.
Pozdrawiam.
- Rafał
i wiadomo już coś?
Tak przeglądałem forum i jakoś tak temat "chętni na naklejki" przeczytałem niechcący jak "chętni do najebki"
Pozdrawiam!