Proszę o informację osoby z dziećmi w jakim są wieku. Muszę wiedzieć jak liczyć. Kto się nie odezwie to liczę wszystkie jako osoby dorosłe.
Proszę o informację osoby z dziećmi w jakim są wieku. Muszę wiedzieć jak liczyć. Kto się nie odezwie to liczę wszystkie jako osoby dorosłe.
Nas można liczyć jako 3 osoby dorosłe .
2 sarkofagi+ 1 już nie dziecko a jeszcze nie dorosły/15/.
u mnie dwie dorosłe osoby i dziecko 10 miesięcy.
hmm... Marek ja cały czas czuje się dzieckiem![]()
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
O tym nie pomyślałemja nadal ssę cyca
![]()
To zapraszam. Tylko musicie z kimś spać w łóżku i nic nie jeśćchyba że przywiezione mleczko
- - - Updated - - -
Niestety pani w dotychczasowym domku wycofała się z obietnicy twierdząc, że jej syn coś sobie zaplanował.....
Ale byłem w ten weekend załatwić nowe miejscówki. Nie udało się niestety trafić tego samego. O ile różnice cenowe nie są duże i pokryję je sam, to niestety trochę zmienia się sytuacja z dziećmi. Nie ma pokoi dwójek tylko większe i właścicielka liczy dziecko w wieku 1-8 lat po 20zł. Z racji na duże pokoje to nie da się jej przekonać że dziecko będzie spać z rodzicami. Przepraszam za niedogodności. Czyli dziecko do roku gratis, 1-8lat 55zł (40+15 jedzenie). Opłaty wyglądają następująco:
1. Ja
2. madmax = 95+95+95=285zł
3. Dziubek99 = 95+95+55=245zł
4. rivt = 95+95=190zł
5. bartekalfa166 =95+95+55=245zł
6. xzixeres =35+35=70zł
7. gipsik85 =95+95+95=285zł
8. rafal0717 =95+95+95=285zł
Proszę o szybkie wpłaty żeby kolejny właściciel domku się nie rozmyślił.
Marek Śmigielski
eKONTO 58 1140 2004 0000 3102 5048 2467
w tytule proszę wpisać nik forum.
- - - Updated - - -
Osoby które się jeszcze zastanawiają czy pojawić się w tym zaszczytnym gronie uprzedzam, że są jeszcze tylko dwie miejscówki w gwarantowanej cenie i w tych dwóch domkach.
- - - Updated - - -
Aha. Zmieniamy wiochę. Teraz miejscówki wytypowałem w Stroniu Śląskim. Jeszcze bardziej malownicza lokalizacja.
Program zostanie opublikowany do końca maja wraz z wykupieniem miejscówek.
Ostatnio edytowane przez marek230482 ; 20-05-2013 o 20:35
....hmmm... Bardzo się cieszę .... bedąc w Stroniu Śląskim może w końcu odwiedzę rodzinkę dawno nie widzianą
A okolica też piękna .....Wpłata już jutro rano .
Domki położone są naprawdę w malowniczym miejscu. O wiele ładniej od poprzednich. A dojazd to już uczta dla naszych aut i kierowców. Kilkanaście kilometrów pięknych i ostrych serpentyn do przejechania. Niezła gratka![]()